Berättelser och tankar

Denna blogg är en fortsättning på den blogg jag hade på Metrobloggen vid namn Berättelser och tankar ur mitt liv. Här är det tänkt att jag skall skriva av mig lite av det som händer runt omkring mig samt en hel del aktuella händelser. Samt åsikter om saker. I de fall som jag inte har angett någon fotograf till bilderna i min blogg, är bilderna mina egna. Min mail: ma1964@live.se

Tänkvärd text om journalistik

Publicerad 2017-09-16 19:49:54 i Allmänt, Allmänt, Nyheter, nyheter,

  Som läget är just nu, så läser man många gånger saker i tidningen som man dels vet mera om än den som skrev det hela samt att den som skrev i tidningen har ägnat sig åt ren lögn och vilfarelse.

  Många gånger har jag undrat om medierna har glömt bort sitt huvuduppgift. Dvs det som står ovan. 
  Faran finns att när medierna börjar fara med vilfarelse att de undergräver tilltron till medierna och då är faran stor dels att främmande makt utnyttjar detta för ryktets spridning och sina egna syftsom definitivt inte gagnar detta land. 
  Sveriges journalistkår och övriga mediafolk får nog försöka ransaka vad de håller på med och vad de kan göra för förbättra mediernas rykte. För som läget är just nu så är förtroendet för våra medier i botten hos många. De så kallade alternativa medierna står högre i kurs, då det gäller trovärdighet...

/ Ma

Foto: Hämtat fråń Facebook
Liknande inlägg

Kommentarer

Postat av: Henrik Olsson - Föreläsningar

Publicerad 2017-09-17 04:35:22

Jag ifrågasätter dessvärre det mesta jag läser på nätet! :/

Sv: Jag tror mer på något udda elfel :)
Ingen av mina tre hundar känner någon bortgången gemensamt :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ma

Kvinna född 1964. Bor ii Norrtälje och har ett fritidshus på Väddö. Intresserad av inredning, hus och hem samt trädgård. Gillar att resa och äta god mat. Trivs bland folk.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela