Berättelser och tankar

Denna blogg är en fortsättning på den blogg jag hade på Metrobloggen vid namn Berättelser och tankar ur mitt liv. Här är det tänkt att jag skall skriva av mig lite av det som händer runt omkring mig samt en hel del aktuella händelser. Samt åsikter om saker. I de fall som jag inte har angett någon fotograf till bilderna i min blogg, är bilderna mina egna. Min mail: ma1964@live.se

Årets första snö

Publicerad 2017-11-21 22:15:38 i Allmänt, Allmänt, Regionalt, Resor,

  Ny har årets första snö kommit. Åtminstone om man får tro på hur SLs trafik sett ut idag.

  Försenade och inställda bussar. Allt pga av halka. SL uppmanade alla som inte prompt behövde ut att stanna hemma. 
  Jag har varit ut och konstaterade att det där med halka verkade vara en aningen överdrivet. Jag tror faktiskt att det var värre igår på sina ställen. För då var det svarthalka och det är värre än denna som man faktiskt ser.
  Nu får vi se vad SL gör när nästa snöoväder kommer. Få se om det blir lika bökigt. Väderprognosen lovar ju plusgrader längre fram i veckan...

/ Ma

SL ställer in bussar- Årets första halka

Icas hälsorabatt

Publicerad 2017-11-19 17:21:44 i Allmänt, Allmänt, Regionalt,

  Jag har börjat använda mig av appen Icas hälsorabatt på mobilen. Jag aldrig förväntat mig att jag skulle få de resultat som jag har fått. 

  De finns de som gnäller och tycker det är svårt att få till de där antal steg per dag som man rekommenderas ta av diverse hälsoförespråkare.
  Till min stora förvåning så har jag mer än väl lyckats med det. Hade inga större förhoppningar om att jag skulle göra det. 
  Jag har dessutom lyckas kvala in på bland de 10% mest aktiva i min stad. Va!! Är Norrtäljebor såna soffpotatisar och så lata? Hade jag aldrig trott. Har alltid känt mig som jag hörde hemma på latmasksidan. Men det måste vara fel. För varför fick jag annars detta resultat? Jag får nog börja tänka om lite i det fallet...

/ Ma


Liknande inlägg

Knutby i blåsväder igen

Publicerad 2017-11-18 19:15:12 i Allmänt, Allmänt, Nyheter,

  Nu har Knutby försäljning hamnat i blåsväder igen. Förra gången man fick höra talas om Knutby var när Helge Forsmo och barnflickan Sara hade tagit livet att Helges fru och en granne. 

  Den här gången har Åsa Waldou och tre andra pastorer i Knutby blivit anmälda för bland annat misshandel.
  Tydligen har det inte slutat stora kring orten Knutby. För min egen det ett bra tag sedan jag befann mig i de trakterna och jag har ingen aning om vad som händer där numera. Så detta kom som en överraskning för mig. Jag hade räknat med att det skulle vara lugnet som skulle råda där numera. Men oj så fel jag verkar ha haft...

/ Ma


Ny skandal i Knutby

Om

Min profilbild

Ma

Kvinna född 1964. Bor ii Norrtälje och har ett fritidshus på Väddö. Intresserad av inredning, hus och hem samt trädgård. Gillar att resa och äta god mat. Trivs bland folk.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela