Berättelser och tankar

Denna blogg är en fortsättning på den blogg jag hade på Metrobloggen vid namn Berättelser och tankar ur mitt liv. Här är det tänkt att jag skall skriva av mig lite av det som händer runt omkring mig samt en hel del aktuella händelser. Samt åsikter om saker. I de fall som jag inte har angett någon fotograf till bilderna i min blogg, är bilderna mina egna. Min mail: ma1964@live.se

Nytt mobilförbud

Publicerad 2017-11-30 14:02:27 i Allmänt, Allmänt, Nyheter, nyheter,

 Den 1 februari 2018 så blir det totalförbjudet att hålla i en mobiltelefon medan man kör.

  Detta innebär att man som förare blir tvungen att avstå från rattsurfande eller dylikt.  Detta förslag lär ha stor enighet i riksdagen och ett stort folkligt stöd. Så när det införs den 1 februari nästa år så lär det vara få som protesterar. 
  Många har nog tyckt att denna lag borde ha varit inford for länge sedan. Men är den snart här...

/ Ma

Ny lag

Dagens paket

Publicerad 2017-11-29 15:15:48 i Allmänt, Allmänt, Gratis grejor, Mat och dryck, shopping,

  Idag var jag och hämtade ut ett paket som jag beställde på Black friday. De var snabba med leveransen. Den utlovade black fridayboxen var med i paketet.

  

  Vad innehöll då den svarta boxen? Jo det syns på bilden. En shaker, proteinella och proteinrikt pannkakspulver med chokladsmak. Alltihopa följde med gratis i den svarta boxen. Så det var innehållet i den...


/ Ma


Liknande inlägg

Dags för vinterdäck

Publicerad 2017-11-27 18:26:39 i Allmänt, Allmänt, bilar,

  Idag är det bara några dagar kvar som man får köra runt med sommardäcken på bilen. Sen måste man ha bytt till vinterdäck. 

  Jag kom på forut idag att jag måste beställa tid for däckskiftet. Nu är det i alla fall gjort och min Volvo får vinterdäcken på innan månaden är slut. Så nu får vintern komma.. 

/ Ma


Vinterdäckslag

Om

Min profilbild

Ma

Kvinna född 1964. Bor ii Norrtälje och har ett fritidshus på Väddö. Intresserad av inredning, hus och hem samt trädgård. Gillar att resa och äta god mat. Trivs bland folk.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela