Berättelser och tankar

Denna blogg är en fortsättning på den blogg jag hade på Metrobloggen vid namn Berättelser och tankar ur mitt liv. Här är det tänkt att jag skall skriva av mig lite av det som händer runt omkring mig samt en hel del aktuella händelser. Samt åsikter om saker. I de fall som jag inte har angett någon fotograf till bilderna i min blogg, är bilderna mina egna. Min mail: ma1964@live.se

Testa nya produkter

Publicerad 2010-06-29 19:45:20 i Gratis grejor,

   Vill Du testa nya produkter innan Du köper dem? Jag brukar tycka att det är ide att göra det. Åtminstone om varan är av det lite dyrare sorten. Är den jättebillig, så spelar det ju inte så stor roll. Men är den lite dyrare så vill man gärna veta om produkten håller måttet.
  Nu har det lanseras en ny sida som man kan bli medlem i och få testa gratis produkter emot att man ger dem sitt omdöme om de testade produkterna. Sidan i det fallet är http://www.goodiebag.nu/bli-medlem/ 
  Själv har jag just testat parfymen CK One och Lumene hudkräm som jag var nöjd samt mycket nöjd med. Hoppas de snart kommer med fler bra produkter.../Ma


Tur i spel?

Publicerad 2010-06-28 19:22:10 i Allmänt,

Tycker Du att det kul med skraplotter. Jag tycker det är ganska kul, åtminstone ibland. Synd bara att de kostar en slant i inköp. Men här finns det en möjlighet att få dem gratis. Ja, kanske inte helt utan anstängning. Men har man lite tur och vet hur man skall göra så, kan man fixa sig ett antal lotter. Har man ännu mera tur kan fixa till sig vinst på dessa lotter och har man jättetur så vinner man en storvinst. 

  

  Känner Du för ett försök att kamma hem skraplotter gratis. Klicka här:
http://www.gratisskraplotter.se/?ref_id=1264   så kommer Du till sidan.
   Lycka till...

Liknande inlägg

Stockholm utan El!!

Publicerad 2010-06-28 18:51:31 i Allmänt,

   Jag läser i DN att Stockholmarna var utan el i natt. Oj, de måste ha varit fruktansvärt för dem. Hoppas Stockhomarna kom i tid till jobbet imorse om de tillhörde de drabbade. 
  Hade det inte varit för att strömavbrottet drabbade de på natten, då de låg och sov så hade väl blivit en smärre kalabalik. Det tycker jag nästan alltid att jag hör talas om, när någon del av Stockholm drabbas utav ett elavbrott. De vet inte vad skall göra för att klara sig eller ens kunna fixa det nödvändigaste och ringer genast mycket upprörda till larmcentralen eller andra myndigheter. Som säkert säger till dem att de fixa det själva. För är det lag numera på att man måste kunna. Fast det nog inte så många känner till. Allra minst Stockholmarna som är vana vid elen jämt fungerar. Tänk Er den drabbade Stockholmaren som får till svar att klara sådant här själv.
  För numera är det den enskilde medborgaren sak att kunna klara en sådan här extra ordinär påfrestning....

http://dn.se/sthlm/stromavbrott-slackte-stockholm-1.1128229

Om

Min profilbild

Ma

Kvinna född 1964. Bor ii Norrtälje och har ett fritidshus på Väddö. Intresserad av inredning, hus och hem samt trädgård. Gillar att resa och äta god mat. Trivs bland folk.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela