Berättelser och tankar

Denna blogg är en fortsättning på den blogg jag hade på Metrobloggen vid namn Berättelser och tankar ur mitt liv. Här är det tänkt att jag skall skriva av mig lite av det som händer runt omkring mig samt en hel del aktuella händelser. Samt åsikter om saker. I de fall som jag inte har angett någon fotograf till bilderna i min blogg, är bilderna mina egna. Min mail: ma1964@live.se

Soldiers of Odin inte välkomna

Publicerad 2016-10-31 19:33:59 i Spöken och andra oförklarliga ting,

  Egentligen skulle Soldiers of Odin ha skött säkerheten på en Spökrunda i Billebega. Men de vart inte välkomna dit. Soliders of Odin är ett medborgargarde med högerextrema anknytningar och de var tänkta att sköta vakthållningen vid Spökrundan i Billeberga där det väntades cirka 9.000 besökare.
  Men uppmärksamheten kring Soliders of Odin gjorde att de inte blev välkomna vid Spökvandringen. I sex år har en privat arrangör arrangerat spökvandringen. Förrut höll den till i Kågeröd. Nu har det flyttats till en gård i Kågeröd. Men några från Soliders of Odin är inte välkomna nu längre och något snack om att Soliders of Odin ska sköta säkerhetsarrangemanget runt det hela är det inte heller tal om.
  Så nu får vi hoppas att det hela kommer att gå fridfullt till väga eller har gått fridfullt tillväga. Jag har inte riktigt koll på när den spökrunda är. Men den är eller var idagarna nu. Men ännu har jag inte hört något om den så jag antar att det är helgen som kommer...
 
/Ma

20.000 kr för tips om djurplågare

Publicerad 2016-10-29 20:33:02 i Allmänt,

  På Södermalm i Stockholm i Blecktornsparken har någon eller några ägnat sig åt att slå ihjäl lammet och skadat två geter. Enligt polisen har de/den som gjort det använt sig av järnrör. Detta har upprört Södermalmsborna mycket och ännu har tydligen inte denna/dessa djurplågare blivit haffade av polis.
 Som om det inte bara har upprört Södermalmsborna så har det också upprört Jan Emanuel Johansson. Han utlyser en belöning på 20 000 kr till den som peka ut djurplågaren. Trots detta har tydligen ingen hört eller sett något som kan göra att denna djurplågare kan gripas. 
  Så är det någon som vet vem det är som har gjort detta och kan peka ut vederbörande, så vankas det 20.000 kr i belöning från herr Jan Emanuel Johnasson. Detta lär han också punga ut ur egen ficka har jag hört. Men så är han ju knappast utfattig heller. Han lär ha mycket god ekonomi och säkert råd med dessa 20.000 kr. Så är det någon som vet någon om vem det kan vara så är det bara att kontakta djurskyddspolisen och tipsa om det...
 
/Ma

Liknande inlägg

Är utomjordingar hittade

Publicerad 2016-10-28 20:13:57 i Spöken och andra oförklarliga ting,

   Nu tror forskarna att de har fått bevis för att det finns liv på andra planeter. De hör signaler från en vad de tror kan vara en utomjordig civilisation långt borta. Det är sällsynta ljussignaler som de tror kommer från dessa utomjordiska varelser. Dessa signaler har amerikanska forskare fångat upp från ett mycket litet område långt borta bland stjärnorna och dessa signaler påminner mest av allt om utomjordisk kommunikatoner.
  Kanske får den spådomen som jag hörde talas om för ett antal år sedan rätt. I så fall kommer vi att finna bevis för liv på andra planeter och den tiden är tydligen inne nu. Jag trodde inte så  mycket på den då. Men desto längre tiden går. Desto mer vekrar den slå in. 
  I så fall skulle också lösningen på Palmemordet komma och skaka om vårt land i grundvalarna. Så nu har jag fått lite att fundera på, när jag läser detta om att forskarna har hittat vad de tror är liv på andra planeter...
 
/Ma
  
 
 
 

 

Om

Min profilbild

Ma

Kvinna född 1964. Bor ii Norrtälje och har ett fritidshus på Väddö. Intresserad av inredning, hus och hem samt trädgård. Gillar att resa och äta god mat. Trivs bland folk.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela