Berättelser och tankar

Denna blogg är en fortsättning på den blogg jag hade på Metrobloggen vid namn Berättelser och tankar ur mitt liv. Här är det tänkt att jag skall skriva av mig lite av det som händer runt omkring mig samt en hel del aktuella händelser. Samt åsikter om saker. I de fall som jag inte har angett någon fotograf till bilderna i min blogg, är bilderna mina egna. Min mail: ma1964@live.se

Kul bloggtjänst

Publicerad 2010-10-31 19:07:23 i Allmänt,

Jag ägnade en stund till att gå in på sidan Google Analytic. Där kollade jag varifrån mina bloggläsare var. De flesta var svenska. Men det hade jag också gissat. Vad jag inte hace gissat var att jag hade läsare från 11 olika nationer. Kul. Utan Google Analytic hade jag nog aldrig fått reda på det.
Så vill Du veta var Dina bloggläsare finns rekommenderar jag att Du registerar Din blogg där. Vilka läser Din blogg? Varifrån kommer de? Vet Du det? Jag har fått reda på lite mera om mina nu...

/Ma


Testat nytt bröd

Publicerad 2010-10-31 15:30:56 i Mat och dryck,

Jag har under den gångna veckan testat ett nytt matbröd, via Smartson. Det gick ut på att man fick testa brödet gratis i utbyte mot sina åsikter om detta bröd. Det bröd jag har testat är Skogaholmisar som är ett på marknanden nytt bröd.
Jag tycker brödet mycket påminner om sirapslimpa i smaken. Fast formen på det med sina rektangulära bitar, gör att det passar utmärkt att ta med som picknickbröd. 
Nu har jag just skrivit av mig mina åsikter om detta bröd i deras "testaprylarblogg". Kul att man fick vara med och testa detta bröd. Nu är jag nyfiken på vad man kan få prova nästa gång. (Hoppas det blir något användbart.)
Kan rekommendera sajten om man vill testa nya prylar. Man får behålla prylen sedan...
/MaLiknande inlägg

Sommartiden slut för i år

Publicerad 2010-10-31 12:02:47 i Allmänt,

Nu har vi gått över till vintertid och dragit tillbaka klockan en timme. Det är bara att konstatera att vintern närmar sig med stormsteg. Det känns åtminstone så just nu, när vi har återgått till vintertid. Ännu ett steg närmare  den kalla vintern. Dubbdäck på bilen. Vintertid. Lite mysljus och annat och vintern gör sitt intågande. Kanske känns det att vi fått tillbaka den där timmen som vi bestals på i våras.
I vilket fall börjar vintern göra sitt intåg i och med detta. Snart ser det ut som på bilden...


/Ma
Om

Min profilbild

Ma

Kvinna född 1964. Bor ii Norrtälje och har ett fritidshus på Väddö. Intresserad av inredning, hus och hem samt trädgård. Gillar att resa och äta god mat. Trivs bland folk.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela