Berättelser och tankar

Denna blogg är en fortsättning på den blogg jag hade på Metrobloggen vid namn Berättelser och tankar ur mitt liv. Här är det tänkt att jag skall skriva av mig lite av det som händer runt omkring mig samt en hel del aktuella händelser. Samt åsikter om saker. I de fall som jag inte har angett någon fotograf till bilderna i min blogg, är bilderna mina egna. Min mail: ma1964@live.se

Norrtäljes gamla DC 3

Publicerad 2017-06-30 13:01:07 i Allmänt, Allmänt, Regionalt,

  Nu är Norrtäljes gamla DC 3 som stått vid Hotell Roslagen bytt plats. Numera står den vid Norrtelje Porten invid Stora Coop. 

  Dock verkar den lite vingklippt än så länge. Men även vingarna är tänkta att komma på plats. När det ska ske vet jag inte. Men den har ännu inte stått många dagar på sin nuvarande plats. 
  Så snart kanske den gamla DC 3:an blir komplett och pryder sin nya plats. Den blir nog i vilket fall som helst mer beskådas på denna plats än sin förra. För där tyckte jag att den förde en liten tynande tillvaro...

/ Ma
  

Även lyxbilar ska ha regskylt

Publicerad 2017-06-28 10:23:25 i Allmänt, Allmänt, Nyheter, Regionalt, bilar, nyheter,

  Alla bilar i Sverige ska ha regskylt. Även fram och det spelar ingen roll hur fult det är eller om bilen inte har det i original. 

  Detta fick  norrtäljebon Jan Emanuel Johansson erfara då han körde omkring med sin lyxkärra. Han blev helt enkelt stoppad av polisen av den orsaken och lär han fått en böteslapp av dem.
  Men den lär han väl har råd med att betala, med tanke på vad han har för inkomst. Tror knappast att han sörjer över det.
  Åtminstone inte enligt vad han skrev på FB. För enligt Jan Emanuel så lär polisen varit trevliga mot honom och gjort sitt jobb. Det hade nog låtit annorlunda om polisen hade varit otrevlig och osympatiska. JE såg nog bara dessa böter som ett litet bidrag till statskassan. Numera lär han fundera på att skaffa bilen en liten regskylt fram. Då kanske han undviker fler böter för avsaknad av regskylt...

/ Ma


Jan Emanuel Johansson saknade regskylt på biken

Liknande inlägg

Någon vill att jag ska träna

Publicerad 2017-06-27 12:26:49 i Allmänt, Allmänt, Nöjen, Regionalt,

  Det är tydligt att någon vill att jag ska börja träna igen. Det var ett tag sedan jag besökte ett gym. 

  Idag hittade jag detta på min bil. De hade någon satt fast under en av vindrutetorkarna på min bil. 
  När jag tittade mig runt på parkeringen då såg jag åtskilliga av mina grannar hade fått samma slags lapp på vindrutan. Så det är tydligt att detta gym vill att vi ska träna hos dem.
  Just nu har jag lite för mycket att göra med reparationerna på Mitt Sommartillhåll för att hinna/ orka med något gymmande. Det tar på krafterna att byta trasiga tegelpannor, måla vindskivorna och montera vindskiveplåt osv. Livet vid Mitt Sommartillhåll är med andra ord ganska arbetssamt. Så det där med att besöka gymmet får jag skjuta upp ett tag framöver. Men när jag har reparerat färdigt för i år på Mitt Sommartillhåll så ska jag ta och avlägga några visiter där också. 
 Tack så mycket för dessa en veckas fri träning. Jag kommer spara dem och använda dem lite senare...

/ Ma

Om

Min profilbild

Ma

Kvinna född 1964. Bor ii Norrtälje och har ett fritidshus på Väddö. Intresserad av inredning, hus och hem samt trädgård. Gillar att resa och äta god mat. Trivs bland folk.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela