Berättelser och tankar

Denna blogg är en fortsättning på den blogg jag hade på Metrobloggen vid namn Berättelser och tankar ur mitt liv. Här är det tänkt att jag skall skriva av mig lite av det som händer runt omkring mig samt en hel del aktuella händelser. Samt åsikter om saker. I de fall som jag inte har angett någon fotograf till bilderna i min blogg, är bilderna mina egna. Min mail: ma1964@live.se

Norrtälje vilddjur

Publicerad 2017-12-30 13:14:52 i Allmänt, Allmänt, Natur och friluftsliv, Regionalt,

  I Norrtälje finns det gått om vilddjur. Både i själva staden och i resten av kommunen. Själv har jag stött på de flesta vilddjur som i har.
  T. ex lodjur, björn, säl, varg m. fl. Nu har Norrtelje Tidning beslut att ha en omröstning oden bästa vilddjursfilmen som tidningsläsarna har skickat in.
  Som syns på filmerna är det gott o vilddjur här i trakterna trots att vi bara befinner oss 7mil från Stockholm räknat från Norrtälje stad.

/Ma

Rösta om Norrtelje Tidnings djurfilm

Liknande inlägg

Testagram

Publicerad 2017-12-29 17:10:34 i Allmänt, Allmänt, Mat och dryck,

 

 Igår dök Testagramboxen upp och vad innehöll den? Den innehöll lämpligt nog en fläckborttagare. Hade just satt upp en på inköpslistan. Den kan jag ju stryka. Jag har ju en nu.
  Två Red Bull. Går säkert åt. Dijonsenap har jag visserligen hemma. Men den här hade uttångsdatum 2019 så den håller ett tag.
  Kakorna är goda. Det vet jag sen förut. Så de blir perfekt till helgfikat. Haribro godis verkar också riktigt Smarrigt. Två Nivea de följde   
också med samt ett varuprover på textilbalsam  som jag har testat förut och tyckt varit ok. Jag är nöjd med min Testagrambox...

/Ma

Om

Min profilbild

Ma

Kvinna född 1964. Bor ii Norrtälje och har ett fritidshus på Väddö. Intresserad av inredning, hus och hem samt trädgård. Gillar att resa och äta god mat. Trivs bland folk.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela