Berättelser och tankar

Denna blogg är en fortsättning på den blogg jag hade på Metrobloggen vid namn Berättelser och tankar ur mitt liv. Här är det tänkt att jag skall skriva av mig lite av det som händer runt omkring mig samt en hel del aktuella händelser. Samt åsikter om saker. I de fall som jag inte har angett någon fotograf till bilderna i min blogg, är bilderna mina egna. Min mail: ma1964@live.se

Paket utanför dörren

Publicerad 2018-02-28 19:24:55 i Allmänt, Allmänt, shopping,

Idag när jag kom stod det ett paket utanför min ytterdörr. Ännu ett av mina fynd hade letat sig hem till mig trots det usla väglaget. 
😁 Riktig duktigt gjort. 


  Detta var vad som fanns i paket. Så nu behöver ni inte undra var det var för något i paket som stod utanför min ytterdörr idag. Detta var innehållet plus en faktura på 116 kr. Mer betalade jag faktiskt inte. 
  Men det var inte det enda paketet som dök upp idag. På meddelandena på mobilen kunde jag läsa att jag hade två paket till att hämta ut. Vad var i dessa paket tänkte jag visa upp imorgon... 

/Ma


.

Glossybox

Publicerad 2018-02-26 19:06:23 i Allmänt, Allmänt, Gratis grejor, Innehåller affilatelänkar, Nyheter, shopping,


  Idag dök min Glossybox upp hos Posten. Så jag passade på att hämta ut den på vägen hem i snöyran. Det var ordentligt snöväder när jag skulle hem idag. Tur att uthämtningsstället låg på vägen hem. Annars hade den nog fått legat kvar och väntat på bättre väder. 


  Vad innehöll den då?  Den box jag fick innehöll ansiktslotion. Ögonbrynsgel . Min gamla var nästan slut så denna kom lägligt. Ett lyxigt läppglans. Färgen gillade jag.  En palett med ögonskuggor. Nu har jag sådana tillräckligt med ögonskugga för ett bra tag framöver.  En eyeliner hade de också stoppat ned. 
  Sen fick jag också något ätbart. En müsli gåva från my müsli. Så nu får jag ta prova en ny sort därifrån. Min sammanfattning av denna box är att jag tycker den var ok. 
/Ma

Länk till Glossybox


Liknande inlägg

Kökets box

Publicerad 2018-02-24 13:50:59 i Allmänt, Allmänt, Gratis grejor, Mat och dryck, Nyheter, shopping,Igår dök Kökets box upp på utlämningsställe. Så det blev för mig att åka dit efter jobbet och hämta ut den. Jag konstaterade bums att den inte var riktigt lika stor och tung som många av de andra boxarna varit. Så jag funderade på vad den kunde innehålla. 


Kan konstatera att den trots allt innehöll en hel del. Chokladen var god kan jag redan nu konstatera. (redan uppäten av mig). Chipsen kan man ju alltid ha och tugga på framför tvn vid mellot ikväll. (om det blir någon tid över att glo på den). Teet går säkert åt. Granolan ser god ut. Så den blir nog bra till frukosten. Pastan får kanske hänga med till jobbet, annars får den hänga med till Mitt Sommartillhåll. 
  Soyan och riskakor kan det också vara kul att testa. Men vad ska jag med Coca-Cola till. Jag som inte dricker Coca-Cola. Dessutom en rabattkupong på 10 kr. De enda gånger jag har användning för Coca Cola är i matlagningen eller i någon drink. Får spara den till det. För något att dricka tycker jag inte att det är. Men i övrigt tycker jag att det var en bra box trots sin storlek... 

/Ma

Om

Min profilbild

Ma

Kvinna född 1964. Bor ii Norrtälje och har ett fritidshus på Väddö. Intresserad av inredning, hus och hem samt trädgård. Gillar att resa och äta god mat. Trivs bland folk.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela