Berättelser och tankar

Denna blogg är en fortsättning på den blogg jag hade på Metrobloggen vid namn Berättelser och tankar ur mitt liv. Här är det tänkt att jag skall skriva av mig lite av det som händer runt omkring mig samt en hel del aktuella händelser. Samt åsikter om saker. I de fall som jag inte har angett någon fotograf till bilderna i min blogg, är bilderna mina egna. Min mail: ma1964@live.se

Loddo

Publicerad 2018-02-13 19:20:54 i Allmänt, Allmänt, Mat och dryck,

 

 Idag var jag och hämtade min Loddobox som låg och väntade på mig. Den dök egentligen upp igår. Men då hade jag ingen möjlighet att hämta ut den. Så det fick bli idag istället. 


  Detta var vad den innehöll. Milkshaken kommer jag att göra pannacotta av. Fick ett enkelt och bra recept förut med just denna Milkshaken som bas. Loka ok men ingen nyhet. Det andra drickat var det däremot. Kakorna har jag smakat förr och de var ok. Nutriletten kommer nog till pass ifall jag inte skulle hinna med att äta lunch någon dag. Smootien ser god och likaså chokladkakan. 
Hänglåset var lite roligt och annorlunda. Kommer nog till användning någonstans. Undrar bara var jag ska ha det. Värt 69 kr som jag betalade? Tror nog att jag kan anse att det var det. Kommer jag att fortsätta att prenumerera på Loddobox? Osäkert... 

/Ma


Polisens vapenamnestin

Publicerad 2018-02-11 07:53:19 i Allmänt, Allmänt, Nyheter, nyheter,


   Hittills har polisen fått in 792 vapen under den första veckan av vapenamnestin. Det är ju så att fram till den 30 april kan man lämna in illegala vapen  och ammunition till polisen utan att riskera att man får något straff för det.
  Så har man ett vapen eller ammunition liggande hemma utan licens och vill bli av med det. Lämna in det till polisen. De tar gärna emot det, men se till att gör patron ur först eller be dem om hjälp att göra det. Det är ju långt ifrån alla som vet hur man gör.
  Hittills har polisen fått 782 vapen och minst ett av dem kommer från den kriminella miljön. Ett av vapnen som har lämnats in är en Smith & wesson revolver av samma typ som Palme sköts med.
   Den har skickats till Nfc för att provskjutas för att se om det kan vara samma revolver som Palme sköts med. Jag följer rapporten om vapenamnesti och det eventuella Palme vapnet med stort intresse. Ännu har ju inte vapnet dykt upp någonstans. Fast nu kanske det är hittat och då kanske det kan leda till någonting.
/Ma Liknande inlägg

Smakbox

Publicerad 2018-02-10 14:07:52 i Allmänt, Allmänt, Innehåller affilatelänkar, Mat och dryck, shopping,


  Nu har smakbox landat hos mig. Egentligen kom den redan igår men då hade jag ingen möjlighet att hämta den. Jag köpte den för halva priset. Vad innehöll den då?


  Temat var knytkalas och jag tycker många av produkterna är användbara. Sportbollarna ser goda ut och går säkert åt. Kexen likaså. Teet med honung och apelsin låter gott och nyttigt. Mandelbeskvier kan man fixa mycket gott av. 
  Mer päron festis blir bra att ta med. Tuttifrutti banan var en nyhet för mig. Blir kul att testa. Brödet ser spännande ut. Pasta går alltid åt hos mig. Majskakorna kommer nog också till användning. Nicks Cocos var en ny variant. 
  Kokosoljan  kommer säkert också till användning. Balsamvinäger spar jag till sommaren. Då får den följa med till Mitt Sommartillhåll. Förpackningen var precis lagom stor för det. Den går nog åt under sommaren där. 
  Chipsen och snacksen passar bra när man ska glo på melodifestivalen. Om jag är nöjd med denna smakbox. Ja det är jag. Speciellt eftersom jag fick den för halva priset.
  Lust att testa Smakbox? Just nu är det 10%rabatt på det ordinarie priset om man använder koden 6kxftk. Har Du riktigt tur så kanske de också stoppar med en flaska alkoholfritt vin. Men det gäller bara så länge lagret räcker...

/Ma
Om

Min profilbild

Ma

Kvinna född 1964. Bor ii Norrtälje och har ett fritidshus på Väddö. Intresserad av inredning, hus och hem samt trädgård. Gillar att resa och äta god mat. Trivs bland folk.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela