Berättelser och tankar

Denna blogg är en fortsättning på den blogg jag hade på Metrobloggen vid namn Berättelser och tankar ur mitt liv. Här är det tänkt att jag skall skriva av mig lite av det som händer runt omkring mig samt en hel del aktuella händelser. Samt åsikter om saker. I de fall som jag inte har angett någon fotograf till bilderna i min blogg, är bilderna mina egna. Min mail: ma1964@live.se

Mitt borttappade kreditkort

Publicerad 2017-03-31 14:18:41 i Allmänt,

   Idag var jag med om en förtretlig sak.Först trodde jag att jag hade tappat bort mitt kreditkort. Jag letade i väskan, fickor och vidare. 

  Sen visade sig det att jag hade tappat kortet mellan säterna i framsätet på bilen. Det hade smugit sig in så man bara skymta en liten del utav det. 
 Jag hade haft det när jag tankade bilen och antagligen hade smitit ut ur fickan på jackan när jag satte mig i bilen och körde därifrån. 
 Jag fick syn på kortet då jag skulle ut med bilen från en trång parkering. Känslan av att ha tappat kreditkortet och känslan när jag fann kortet var något som jag kommer minnas. Det var inte mycket pengar på kortet så särskilt orolig för det av den orsaken var jag inte. Men allt besvär det skulle föra med sig är jag glad att jag slapp...

/ Ma

Värmesmäll till helgen väntas

Publicerad 2017-03-30 17:00:32 i Allmänt, Hem och trädgård, Natur och friluftsliv, Nyheter, Regionalt, nyheter,

   Nu sägs det att våren är på ingång och till helgen lär det tydligen bli en riktig värmesmäll. 

  Då vet åtminstone jag vad jag ska syssla med. Jag ska ta mig en tur till Mitt Sommartillhåll och se till att trädgårdsmöblerna och grillen kommer ut. Det hade jag förvisso tänkt göra i helgen som var. Men då hade jag glömt nyckeln till Boden där trädgårdsmöblerna förvarades, så det fick helt enkelt vara. Så nufårjag allt se till att nyckelarna dit följer med när jag åker dit.
  Få se om de har spått rätt när det gäller den kommande helgens värmesmäll.

/Ma


Helgen som kommer - varm helg

Liknande inlägg

Nya kvarter föreslås i Norrtälje

Publicerad 2017-03-28 18:25:53 i Allmänt, Hem och trädgård, Nyheter, Regionalt, nyheter,

  Nu förslås nya kvarter i Norrtälje. Det är Riksbyggen som kommer med förslaget att göra om kvarteren kring busstationen.

  Vid Estunavägen/Stockholmsvägen så ska det bli ett 20- våningshus. Det är tydligt att det är poppis att bygga på höjden. Jag tycker det lite här och var när de snackar byggnationer i Norrtälje vill bygga något som liknar en skyskrapa. Men de har aldrig fått riktigt gehör för det och det tror jag inte heller kommer ske denna gång heller. Skyskrapan brukar bli kapad med ett antal våningar för att passa in i stadsbilden. Det antar jag att den blir även denna gång.
  Tydligt är nog däremot att de kommer att flytta på busstation och göra om där bussarna idag finns. Men visst är det lite spännande att se vad de har tänkt sig. Det tycker åtminstone jag....

/Ma


De kommande kvarteren kring busstationen

Om

Min profilbild

Ma

Kvinna född 1964. Bor ii Norrtälje och har ett fritidshus på Väddö. Intresserad av inredning, hus och hem samt trädgård. Gillar att resa och äta god mat. Trivs bland folk.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela