Berättelser och tankar

Denna blogg är en fortsättning på den blogg jag hade på Metrobloggen vid namn Berättelser och tankar ur mitt liv. Här är det tänkt att jag skall skriva av mig lite av det som händer runt omkring mig samt en hel del aktuella händelser. Samt åsikter om saker. I de fall som jag inte har angett någon fotograf till bilderna i min blogg, är bilderna mina egna. Min mail: ma1964@live.se

Dagens kap

Publicerad 2018-01-17 20:41:33 i Allmänt, Allmänt, Kläder, shopping,


  Idag var jag ute och gick på lunchen och gick förbi en skobutik som hade utförsäljning. 
  Givetvis kunde jag inte låta bli att gå in där och handla. Hittade två par som jag ville ha. De gick på 50kr styck. Dvs 100kr kostade skorna på  bilden.
  Det kallar jag för kap... 
/Ma

(inlägget redigerat). 

Glossybox

Publicerad 2018-01-16 13:34:49 i Allmänt, Allmänt, Innehåller affilatelänkar, shopping,


Idag dök min Glossybox upp med posten som jag beställde i mellandagarna. Jag hade trott att den kommit bort. Men det var fel. 


Vad den innehöll den då. En handkräm, en ansiktsmask, en kombinerad ansikts och hudkräm, en mascara, en ögonskuggspalett och ett parfymprov.
  Läcker ask måste jag säga. Innehållet var väl ok. Men inget som gör att jag fortsätter prenumerera på boxen.  Har hört att många andra boxar varit bättre. Men innehållet är användningsbart. Leveranstiden var dock väldigt lång tycker jag. Annars var boxen ok. Sugen på en box. 
Du får 25% rabatt med denna länk. Ordinarie pris är 139 kr. 
Länk till Glossybox

/MaLiknande inlägg

Det varnas för storm

Publicerad 2018-01-15 19:41:49 i Allmänt, Allmänt, Nyheter, Regionalt,

Det varnas för stormSMHI varnar för storm här i länet. En klass ett varning. De ska blåsa upp till 24 meter i sekunden imorgon.
  Redan under kvällen har det börjat blåsa även om det ännu inte är någon full storm. Man kan vara glad över att man inte befinner sig i en båt inte till havs just nu. För värre ska det ju bli.
  Dessutom ryktas det om att det ska komma regn eller snö. Beror på hur kallt det är. Idag har det ju varit runt nollan. Så nu räcker det inte med halka. Vi ska vått och slaskigt också...
/MaOm

Min profilbild

Ma

Kvinna född 1964. Bor ii Norrtälje och har ett fritidshus på Väddö. Intresserad av inredning, hus och hem samt trädgård. Gillar att resa och äta god mat. Trivs bland folk.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela