Berättelser och tankar

Denna blogg är en fortsättning på den blogg jag hade på Metrobloggen vid namn Berättelser och tankar ur mitt liv. Här är det tänkt att jag skall skriva av mig lite av det som händer runt omkring mig samt en hel del aktuella händelser. Samt åsikter om saker. I de fall som jag inte har angett någon fotograf till bilderna i min blogg, är bilderna mina egna. Min mail: ma1964@live.se

Kökets box

Publicerad 2018-01-27 14:21:45 i Allmänt, Allmänt, Mat och dryck, shopping,

Igår dök mina kökets boxar upp. Jag hade tydligen beställt två stycken. Fast jag fick ju dem för mindre än halva priset. Så jag la ju inte priset på en hel box. 


Den första boxen innehöll det som syns på bilden. 


Den andra boxen innehöll samma saker fast teet var utbytt mot en citron och ingefära variant. 
Min åsikt om kökets box denna gång var att det var andvändbara produkter. Speciellt teet eftersom det var nästan slut. 
  Diskmedlet lär komma till användning. Kexchoklad har jag redan ätit upp en av. Brödet är perfekt att ha i sommar vid Mitt Sommartillhåll. Så det var också en bra produkt. 
  Rödbetsjuicen är ju nyttig så den går åt. I häftet som de skickade med hittade jag några läckra efterrätter gjorda på milkshake och det ska jag testa
  Vad jag ska göra av de andra två sakerna vet jag ännu inte. Men jag får fundera ut något...

/Ma
Dagens kap

Publicerad 2018-01-17 20:41:33 i Allmänt, Allmänt, Kläder, shopping,


  Idag var jag ute och gick på lunchen och gick förbi en skobutik som hade utförsäljning. 
  Givetvis kunde jag inte låta bli att gå in där och handla. Hittade två par som jag ville ha. De gick på 50kr styck. Dvs 100kr kostade skorna på  bilden.
  Det kallar jag för kap... 
/Ma

(inlägget redigerat). 

Liknande inlägg

Glossybox

Publicerad 2018-01-16 13:34:49 i Allmänt, Allmänt, Innehåller affilatelänkar, shopping,


Idag dök min Glossybox upp med posten som jag beställde i mellandagarna. Jag hade trott att den kommit bort. Men det var fel. 


Vad den innehöll den då. En handkräm, en ansiktsmask, en kombinerad ansikts och hudkräm, en mascara, en ögonskuggspalett och ett parfymprov.
  Läcker ask måste jag säga. Innehållet var väl ok. Men inget som gör att jag fortsätter prenumerera på boxen.  Har hört att många andra boxar varit bättre. Men innehållet är användningsbart. Leveranstiden var dock väldigt lång tycker jag. Annars var boxen ok. Sugen på en box. 
Du får 25% rabatt med denna länk. Ordinarie pris är 139 kr. 
Länk till Glossybox

/Ma


Om

Min profilbild

Ma

Kvinna född 1964. Bor ii Norrtälje och har ett fritidshus på Väddö. Intresserad av inredning, hus och hem samt trädgård. Gillar att resa och äta god mat. Trivs bland folk.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela