Berättelser och tankar

Denna blogg är en fortsättning på den blogg jag hade på Metrobloggen vid namn Berättelser och tankar ur mitt liv. Här är det tänkt att jag skall skriva av mig lite av det som händer runt omkring mig samt en hel del aktuella händelser. Samt åsikter om saker. I de fall som jag inte har angett någon fotograf till bilderna i min blogg, är bilderna mina egna. Min mail: ma1964@live.se

Mobilt bredband

Publicerad 2017-09-21 20:23:26 i Allmänt, Allmänt,

  Mitt fibernät hade ju idiotiska idén att lägga av för tag sedan och jag har fått klara mig utan det några dagar. Har bara haft mobilen att surfa på. 

  Idag har jag i vilket fall som helst kommit närmare civilisationen igen, då jag numera väntar på att få tag i någon som kan fixa fiberuttaget åt mig. Men jag har fått tips på en firma som sysslar med sådant här i trakterna. 
  Så sitter jag funderar på vad som kan vara ett normalt pris på att byta ett fiberuttag i lägenhet som min. Men de löser sig nog. Jag har inte stor lust att sitta och surfa på mobilt bredband hemma. Dels blir det dyrt i längden. Dels så är hastigheten inte så vidare. Så det är nog en god idé att byta det, skulle jag tro.Fast jäg ångrar inte mitt inköp av ett kontant bredband hos Telia. Jag kär ju få användning av det i sommarn som kommer vid Mitt Sommartillhåll...

/ Ma


Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ma

Kvinna född 1964. Bor ii Norrtälje och har ett fritidshus på Väddö. Intresserad av inredning, hus och hem samt trädgård. Gillar att resa och äta god mat. Trivs bland folk.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela