Berättelser och tankar

Denna blogg är en fortsättning på den blogg jag hade på Metrobloggen vid namn Berättelser och tankar ur mitt liv. Här är det tänkt att jag skall skriva av mig lite av det som händer runt omkring mig samt en hel del aktuella händelser. Samt åsikter om saker. I de fall som jag inte har angett någon fotograf till bilderna i min blogg, är bilderna mina egna. Min mail: ma1964@live.se

Skärgårdens mobiltäckning utreds

Publicerad 2017-10-15 18:30:03 i Allmänt, Allmänt, Hem och trädgård, Natur och friluftsliv, Regionalt,

  Just nu håller de tydligen på att utreda mobiltäckningen i min kommun bl.a.  

Jag kan till och med gå in och kolla vilken täckning de olika operatörerna har i ett visst område. 
  Naturligtvis tog jag genast och kollade upp vad det var mobil täckning i trakterna kring Mitt Sommartillhåll. Jag vet ju sen förut att mobiltäckningen kan vara lite si och så. Men att det skulle vara en tom fläck just där hade jag ingen aning om.
  Det är tydligt att mobiltäckningen är betydligt bättre på andra sidan av kanelen och det gäller alla operatörer. Men just precis där Mitt Sommartillhåll ligger finns det inte en endaste liten prick som tyder på god mottagning. 
  Så det är bara att konstatera att det behövs ett antal abonnemang eller kontantkort för att kunna ringa där. För se om mobiltäckningen efte denna inventering kanske blir bättre där. För jag anser för närvarande att den är rätt usel där...

/Ma

Mobiltäckningen

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ma

Kvinna född 1964. Bor ii Norrtälje och har ett fritidshus på Väddö. Intresserad av inredning, hus och hem samt trädgård. Gillar att resa och äta god mat. Trivs bland folk.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela