Berättelser och tankar

Denna blogg är en fortsättning på den blogg jag hade på Metrobloggen vid namn Berättelser och tankar ur mitt liv. Här är det tänkt att jag skall skriva av mig lite av det som händer runt omkring mig samt en hel del aktuella händelser. Samt åsikter om saker. I de fall som jag inte har angett någon fotograf till bilderna i min blogg, är bilderna mina egna. Min mail: ma1964@live.se

Rånförsök i närheten

Publicerad 2017-10-20 12:26:25 i Allmänt, Allmänt, Mat och dryck, Nyheter, Regionalt,

  Igår kväll hörde jag sirener. Jag fick ganska snart reda på vad som hade hänt. Butiken några hus bort hade blivit utsatt för rånförsök. 

  Idag är butiken stängd. Det såg jag när jag var ner där och kollade läget. I vanliga fall har jag alltid tyckt att det var lugnt i detta område och hade knappast trott att några rånare skulle komma på idén att försöka råna den där lilla butiken. Men i det fallet hade jag fel. Det var det några som försökte med igår. 

/ Ma


Rånförsök i coopbutik
Stängt pga rånförsök

Liknande inlägg

Kommentarer

Postat av: Henrik Olsson - Föreläsningar

Publicerad 2017-10-20 17:38:25

Obehagligt!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ma

Kvinna född 1964. Bor ii Norrtälje och har ett fritidshus på Väddö. Intresserad av inredning, hus och hem samt trädgård. Gillar att resa och äta god mat. Trivs bland folk.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela