Berättelser och tankar

Denna blogg är en fortsättning på den blogg jag hade på Metrobloggen vid namn Berättelser och tankar ur mitt liv. Här är det tänkt att jag skall skriva av mig lite av det som händer runt omkring mig samt en hel del aktuella händelser. Samt åsikter om saker. I de fall som jag inte har angett någon fotograf till bilderna i min blogg, är bilderna mina egna. Min mail: ma1964@live.se

Gårdagens oväder

Publicerad 2017-10-03 19:07:38 i Allmänt, Allmänt, Hem och trädgård, Nyheter, Regionalt,

  Igår kväll drabbats Roslagen av ett höst oväder. Det var nedfallna träd över vägarna åtminstone på två ställen. För där var vägarna totalt blockerade. Jag antar att åtskilliga tomtägare också har fått känna på blåstrns verkningar.

  Själv låg jag igår kväll och lyssnade på när en grind hos mina grannar stod och slog. De måste ha låtit bli att stänga den ordentligt. För annars borde den ju inte stått så och slagit. 
  Fast när jag sen vaknade på morgonen hade stormen bedarrat och jag kunde läsa i tidningen om hur ovädret hade ställt till det. Åtskilliga hade varit strömlösa och på morgonkvisten var det fortfarande de som var det på öarna. Men detta var väl bara ett av de första höststormarna som brukar vara. Så fler lär nog komma.. 

/ Ma

Ovädret i Roslagen

Liknande inlägg

Kommentarer

Postat av: Henrik Olsson - Föreläsningar

Publicerad 2017-10-05 08:31:30

Vad jag vet har det i alla fall inte blåst ner några träd kring där jag bor :)

Bara kvistar och grenar!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ma

Kvinna född 1964. Bor ii Norrtälje och har ett fritidshus på Väddö. Intresserad av inredning, hus och hem samt trädgård. Gillar att resa och äta god mat. Trivs bland folk.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela