Berättelser och tankar

Denna blogg är en fortsättning på den blogg jag hade på Metrobloggen vid namn Berättelser och tankar ur mitt liv. Här är det tänkt att jag skall skriva av mig lite av det som händer runt omkring mig samt en hel del aktuella händelser. Samt åsikter om saker. I de fall som jag inte har angett någon fotograf till bilderna i min blogg, är bilderna mina egna. Min mail: ma1964@live.se

Smakbox

Publicerad 2017-11-07 13:24:07 i Allmänt, Allmänt, Gratis grejor, Mat och dryck,

Idag hämtade jag ut min Smakbox som jag fått för att jag deltog i en kampanj, där man skulle köpa tre Kavli mjukost och fota kvittot 

  Jag kan konstatera att boxen var rätt innehållsrik. Åtminstone min. Det var pasta, röd curry, Plopp, två sorters chips, lasagne plattor, kvarngryn, kondenserad mjölk, te, choklad praliner, 2 sorters Loka, 2 små alkoholfria öl, knäckebröd, riskakor, svartpeppar kvarn med svartpeppar, fond. Dvs lite av varje. 


  Kan konstatera att jag skulle ha hoppat över att köpt svartpeppar igår, när jag handlade. För idag fick jag ju en pepparkorn från Santa Maria.

Jag är nöjd med min Smakbox. Speciellt när den bara kostade mig tre Kavli mjukost. Jag vet inte om den kampanjen fortfarande är aktuell. Kavli mjukost brukar jag ändå köpa lite då och då. 


/ Ma


Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ma

Kvinna född 1964. Bor ii Norrtälje och har ett fritidshus på Väddö. Intresserad av inredning, hus och hem samt trädgård. Gillar att resa och äta god mat. Trivs bland folk.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela