Berättelser och tankar

Denna blogg är en fortsättning på den blogg jag hade på Metrobloggen vid namn Berättelser och tankar ur mitt liv. Här är det tänkt att jag skall skriva av mig lite av det som händer runt omkring mig samt en hel del aktuella händelser. Samt åsikter om saker. I de fall som jag inte har angett någon fotograf till bilderna i min blogg, är bilderna mina egna. Min mail: ma1964@live.se

Kommunal folkomröstning

Publicerad 2017-11-06 15:21:25 i Allmänt, Allmänt, Regionalt,

  Idag var jag och förtidsröstade. Det är en rådgivande folkomröstning här i kommunen om vi ska ha så glesbygdsskolor eller inte. 

  Den egentliga folkomröstningen sker på söndag. Men jag misstänker att jag har lite annat för mig då, så jag passade på att förtidsrösta idag. 
  En av de lokaler som jag hade att välja på när det gällde förtidsröstning var Kommunhuset. Så idag har Kommunhuset fått sig ett besök av mig och det var när jag som medborgare i Norrtälje kommun deltog i den rådgivande folkomröstningen om våra glesbygdsskolor. Så kom inte och säg att jag är ointresserad av den här kommunens väl och ve. För i såna fall skulle saker liknande detta var totalt ointressant för mig...

/ Ma

Skriv inläggstext 


Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ma

Kvinna född 1964. Bor ii Norrtälje och har ett fritidshus på Väddö. Intresserad av inredning, hus och hem samt trädgård. Gillar att resa och äta god mat. Trivs bland folk.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela