Berättelser och tankar

Denna blogg är en fortsättning på den blogg jag hade på Metrobloggen vid namn Berättelser och tankar ur mitt liv. Här är det tänkt att jag skall skriva av mig lite av det som händer runt omkring mig samt en hel del aktuella händelser. Samt åsikter om saker. I de fall som jag inte har angett någon fotograf till bilderna i min blogg, är bilderna mina egna. Min mail: ma1964@live.se

Fem rådjur vandrade över vägen

Publicerad 2017-05-28 18:08:12 i Allmänt, Hem och trädgård, Natur och friluftsliv, Regionalt,

  Idag när jag åkte hem från Mitt Sommartillhåll så var det något som plötsligt fick karavanen av bilar att hejda sig. 

  När jag tittade efter såg jag att det var en grupp rådjur som var på väg att korsa vägbanan. De såg för härliga ut när de först lite osäkert och försiktigt tog sig över vägen för att ta sig in i en trädgård invid fd Affes Lanthandel och tillhåll för Jan Emanuel Johansson. 
  Antar att rådjuren kommer trivas utmärkt där. Jag har några rådjur som hälsar på hos mig vid Mitt Sommartillhåll så jag vet hur det ser ut efter dem.  Men det lär knappast gå någon nöd på dem där. Men det var en rolig syn att se dem på hemvägen. Få se om jag får syn på dem igen där. 
  För de som inte vet var fd Affes Lanthandel ligger. Så ligger den fastigheten på Norrtäljevägen inte alls långt ifrån den fartkamera som fångar flest fortkörare. Det är bara några meter därifrån. Jag brukar ofta åka förbi där när jag ska hem till Norrtälje efter att ha varit vid Mitt Sommartillhåll...

/ Ma


Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ma

Kvinna född 1964. Bor ii Norrtälje och har ett fritidshus på Väddö. Intresserad av inredning, hus och hem samt trädgård. Gillar att resa och äta god mat. Trivs bland folk.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela