Berättelser och tankar

Denna blogg är en fortsättning på den blogg jag hade på Metrobloggen vid namn Berättelser och tankar ur mitt liv. Här är det tänkt att jag skall skriva av mig lite av det som händer runt omkring mig samt en hel del aktuella händelser. Samt åsikter om saker. I de fall som jag inte har angett någon fotograf till bilderna i min blogg, är bilderna mina egna. Min mail: ma1964@live.se

Eldningsförbud

Publicerad 2017-05-26 18:11:57 i Allmänt, Hem och trädgård, Natur och friluftsliv, Nyheter, Regionalt, nyheter,

 Om nu någon i denna värme hade tänkt sig att elda i Norrtälje kommun. Så kan jag berätta att detta är förbjudet. Räddningstjänsten har infört ett närmast totalt eldningsförbud. Det är knappt att man får grilla.

  Ska man ägna sig åt att grilla så ska man endast göra det i grillar som är speciellt framtagna för det eller vid platser som är speciellt iordningställda för det. 
  Allt pga av den höga brandrisk som råder. Så var det någon som hade tänkt sig att grilla så gäller det att vara ytterst försiktig. För brandrisken är hög i denna del av landet. 
  Hur länge detta kommer vara vet jag inte. Men förbudet mot att elda gäller tillsvidare. Så jag misstänker att det kommer att gälla resten av sommaren...

/Ma


Eldningsförbud

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ma

Kvinna född 1964. Bor ii Norrtälje och har ett fritidshus på Väddö. Intresserad av inredning, hus och hem samt trädgård. Gillar att resa och äta god mat. Trivs bland folk.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela