Berättelser och tankar

Denna blogg är en fortsättning på den blogg jag hade på Metrobloggen vid namn Berättelser och tankar ur mitt liv. Här är det tänkt att jag skall skriva av mig lite av det som händer runt omkring mig samt en hel del aktuella händelser. Samt åsikter om saker. I de fall som jag inte har angett någon fotograf till bilderna i min blogg, är bilderna mina egna. Min mail: ma1964@live.se

100 kr att handla för hos Lyko

Publicerad 2017-03-21 18:23:29 i Allmänt, Innehåller affilatelänkar,

  Jag har just upptäckt Lyko. Fantastiska produkter till suveräna priser. Som om det inte vore nog med det får man just nu 100 kr att handla för om man använder länken nedan om man är ny kund.

  104 kr gick alltihop i lådan för. Som om det inte var nog så skickade jag efter ett schampo från Maria Nila för några dagar sedan som endast kostade 19 kr. 
  Sen kan man beställa med gratis frakt om man inte har bråttom och betala med kort. Då har man ju produkter för 100 kr gratis. Så ta och bli kund hos Lyko som jag och beställ favoritprodukter till toppenpriser...

/Ma

100 kr att handla för hos Lyko som ny kund

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ma

Kvinna född 1964. Bor ii Norrtälje och har ett fritidshus på Väddö. Intresserad av inredning, hus och hem samt trädgård. Gillar att resa och äta god mat. Trivs bland folk.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela