Berättelser och tankar

Denna blogg är en fortsättning på den blogg jag hade på Metrobloggen vid namn Berättelser och tankar ur mitt liv. Här är det tänkt att jag skall skriva av mig lite av det som händer runt omkring mig samt en hel del aktuella händelser. Samt åsikter om saker. I de fall som jag inte har angett någon fotograf till bilderna i min blogg, är bilderna mina egna. Min mail: ma1964@live.se

Varning

Publicerad 2017-06-07 16:00:00 i Allmänt, Nyheter, nyheter,

  Det är tydligt att Pay Pal är de senaste som bedragarna använder sig av. Nu vill de att man ska uppdatera sina uppgifter via någon länk. 

  Visst kan jag uppdatera mina uppgifter där, men de ska inte inbilla sig att jag tänker använda mig av deras länk som de skickade till mig. 
  Kollar man lite noggrannare på mailet så lyser det faktiskt bluff rakt igenom. Så det åker rakt ned i skräp korgen. Men det finns nog risken att det finns några som går på detta. Man kan inte vara nog försiktig med vilka länkar man klickar på och denna är definitivt inget att klicka på. Någon uppdatering via denna länk från mig får de klara sig utan...

/ Ma


Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ma

Kvinna född 1964. Bor ii Norrtälje och har ett fritidshus på Väddö. Intresserad av inredning, hus och hem samt trädgård. Gillar att resa och äta god mat. Trivs bland folk.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela