Berättelser och tankar

Denna blogg är en fortsättning på den blogg jag hade på Metrobloggen vid namn Berättelser och tankar ur mitt liv. Här är det tänkt att jag skall skriva av mig lite av det som händer runt omkring mig samt en hel del aktuella händelser. Samt åsikter om saker. I de fall som jag inte har angett någon fotograf till bilderna i min blogg, är bilderna mina egna. Min mail: ma1964@live.se

Norrtälje klättrar i solcellstoppen

Publicerad 2017-07-18 20:45:11 i Allmänt, Allmänt, Hem och trädgård, Nyheter, Regionalt,

  Nu har Norrtälje hamnat på plats 72 av 290 kommuner. 

Med en effekt på 16,1 W per kommuninvånare hamnar Norrtälje på den platsen i en rankning av vilka av landets 290 kommuner som har installerat mest solceller, uppger Svensk Solenergi i ett pressmeddelande.
  De som har flest solceller installerade är Ödeshög, Vadstena, Varberg och Boxholm. 
  Det tydligt att solceller ligger i tiden. Jag får nog fundera på om jag ska förse Mitt Sommartillhåll med solceller för bekvämlighetens skull. I och för sig har jag ju redan ett antal solcellslampor som lyser upp tomten. 
  Dessutom lär det tydligen inte vara så dyrt som jag gått omkring och trott. Nu får jag börja fundera på anläggning av solceller och alla nödvändiga tillstånd som behövs och annat runt om kring...
  
/ Ma

Norrtälje på plats 72 i solcellstoppen

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ma

Kvinna född 1964. Bor ii Norrtälje och har ett fritidshus på Väddö. Intresserad av inredning, hus och hem samt trädgård. Gillar att resa och äta god mat. Trivs bland folk.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela