Berättelser och tankar

Denna blogg är en fortsättning på den blogg jag hade på Metrobloggen vid namn Berättelser och tankar ur mitt liv. Här är det tänkt att jag skall skriva av mig lite av det som händer runt omkring mig samt en hel del aktuella händelser. Samt åsikter om saker. I de fall som jag inte har angett någon fotograf till bilderna i min blogg, är bilderna mina egna. Min mail: ma1964@live.se

Uppfödningsanstalter för vargar

Publicerad 2017-12-15 16:38:29 i Allmänt, Allmänt, Hem och trädgård, Natur och friluftsliv, Nyheter, nyheter, politik,

  Det är olagligt att föda upp vargar. Men så lär ha förekommit i Ryssland. Detta lär ha gjorts av vargaktivister som sen har släppts ut i det fria. 

  Dessa vargar lär sen ha vandrat över till Finland och säkert också till Sverige. Det finns ett stort problem med dessa vargar. De är ju inte ett dyft rädda för folk. De är ju uppfödda med det. 
  Jag har en känsla av att åtskilliga av de vargar som knallar runt i våra skogar är av den sorten och kanske även en del andra djur också. 
  För det där var nog inte den enda olagliga uppfödningsanstalten för vilda djur i vårt lands närhet. Jag tror det existerar åtskilligt fler och kanske även inom detta lands gränser. Så antalet vargar är nog åtskilligt fler och härstammar inte riktigt därifrån vi tror...

/ Ma

Uppfödningsanstalt för vargar

Liknande inlägg

Kommentarer

Postat av: Henrik Olsson - Föreläsningar

Publicerad 2017-12-15 20:52:42

Det kommer tyvärr alltid att finnas de som föder upp djur på ett felaktigt sätt :/

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ma

Kvinna född 1964. Bor ii Norrtälje och har ett fritidshus på Väddö. Intresserad av inredning, hus och hem samt trädgård. Gillar att resa och äta god mat. Trivs bland folk.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela