Berättelser och tankar

Denna blogg är en fortsättning på den blogg jag hade på Metrobloggen vid namn Berättelser och tankar ur mitt liv. Här är det tänkt att jag skall skriva av mig lite av det som händer runt omkring mig samt en hel del aktuella händelser. Samt åsikter om saker. I de fall som jag inte har angett någon fotograf till bilderna i min blogg, är bilderna mina egna. Min mail: ma1964@live.se

Gratis tvättmedel och vitaminer

Publicerad 2017-12-12 20:42:40 i Allmänt, Allmänt, Gratis grejor, Innehåller affilatelänkar, shopping,

  Igår kom brevbäraren med ett paket som innehöll ett provpaket på vitaminer. Idag dök ännu ett gratis paket upp. Det innehöll tvättmedel. Det hade jag fått helt gratis genom att beställa ett provpaket för 49 kr. Men genom att jag gick via sidan Cashbackshopping så fick jag 50 kr i bonus. Så jag tjänade 1 kr på att prova detta. 


Länk till Cashbackshopping

  Likadant var det med vitaminerna. Men där gick jag genom cashbacksidan Cashback ninja. Även där lyckades tjäna 1 kr på beställa dessa vitaminer. Få se om jag blir något piggare av dessa.

Länk till Cashback ninja


  Men det finns åtskilliga fler och ännu mer lönsammare saker att handla genom dessa cashbacksidor.

/MaLiknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ma

Kvinna född 1964. Bor ii Norrtälje och har ett fritidshus på Väddö. Intresserad av inredning, hus och hem samt trädgård. Gillar att resa och äta god mat. Trivs bland folk.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela