Berättelser och tankar

Denna blogg är en fortsättning på den blogg jag hade på Metrobloggen vid namn Berättelser och tankar ur mitt liv. Här är det tänkt att jag skall skriva av mig lite av det som händer runt omkring mig samt en hel del aktuella händelser. Samt åsikter om saker. I de fall som jag inte har angett någon fotograf till bilderna i min blogg, är bilderna mina egna. Min mail: ma1964@live.se

Mera rivning i Norrtälje

Publicerad 2017-04-18 17:39:17 i Hem och trädgård, Regionalt,

  Nu har rivningen av husen på Vegagatan som syns ovan börjat. Denna mark ska användas till att bygga nya bostäder på. Detär mera i närheten som grävskoporna ska få tugga i sig.


  Såhär såg det ut för en stund sedan, när tog mig en tur förbi för att kolla läget. Det ena huset har grävskoporna satt sina käftar i och de är nog snart jämnade med marken. Tro inte det tar så lång tid innan de är borta. 

  När jag var där blev jag varse om att det fanns fler byggnader som var under rivning. Först hörde jag hur en grävskopa höll på och morrade någonstans i närheten. Sen fick jag också syn på den längre bort mot något som jag tror hette Såggatan. Där smaskade sig en grävskopa i sig en byggnad. Men dit var det nog lite svårare att ta sig. Så jag fick nöja mig med bilderna från Vegagatan....

/ Ma


Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ma

Kvinna född 1964. Bor ii Norrtälje och har ett fritidshus på Väddö. Intresserad av inredning, hus och hem samt trädgård. Gillar att resa och äta god mat. Trivs bland folk.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela