Berättelser och tankar

Denna blogg är en fortsättning på den blogg jag hade på Metrobloggen vid namn Berättelser och tankar ur mitt liv. Här är det tänkt att jag skall skriva av mig lite av det som händer runt omkring mig samt en hel del aktuella händelser. Samt åsikter om saker. I de fall som jag inte har angett någon fotograf till bilderna i min blogg, är bilderna mina egna. Min mail: ma1964@live.se

Långt till brevlådan

Publicerad 2017-04-25 17:00:00 i Allmänt, Hem och trädgård, Regionalt,

  Nu har det gjorts en undersökning, där de har kommit fram till att i Stockholms län är det vi i Norrtälje kommun som har längst till våra brevlådor. Hela 115 meter är genomsnittlig längd till brevlådan. 

  Jag kan trösta mig med attjag inte har alls långt till brevlådan här hemma i Norrtälje. Jag tillhör de där som bor i lägenhet med brevinkast i dörren. Annat är det när jag är vid Mitt Sommartillhåll. Då har jag säkert de där 115 meterna till brevlådan.
 För där sitter ju brevlådan tillsammans med en massa andra brevlådor i en lång rad. Många av grannar där har betydligt längre till sina brevlådor än dessa 115 meter ochså det lite överallt i denna kommun...

/ Ma

Långt till brevlådan

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ma

Kvinna född 1964. Bor ii Norrtälje och har ett fritidshus på Väddö. Intresserad av inredning, hus och hem samt trädgård. Gillar att resa och äta god mat. Trivs bland folk.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela