Berättelser och tankar

Denna blogg är en fortsättning på den blogg jag hade på Metrobloggen vid namn Berättelser och tankar ur mitt liv. Här är det tänkt att jag skall skriva av mig lite av det som händer runt omkring mig samt en hel del aktuella händelser. Samt åsikter om saker. I de fall som jag inte har angett någon fotograf till bilderna i min blogg, är bilderna mina egna. Min mail: ma1964@live.se

Återgå till det normala

Publicerad 2017-04-09 20:05:59 i Allmänt, Hem och trädgård, Natur och friluftsliv, Regionalt,

  Eftersom det mesta de senaste dagarna har handlat om terrordåd och terrorister. Då uppmanas nu allmänheten att återgå till det normala. Men samtidigt att vara vaksamma. 

 Själv har jag ägnat mig och en sak som jag brukar göra på helgerna och ibland annars. Jag har varit vid Mitt Sommartillhåll och vårpysslat.
 Min vaksamhet fick mig att upptäcka att trappan vid dörren behöver lagas. Så detta blir till att fixa nästa gång jag kommer dit. Så nu kan jag påstå att jag har återgått till mitt normala liv. Det verkade som om några av mina sommarstugegrannar också hade gjort det. För de hade tagit sin hus i besittning. Vardagen har kommit tillbaka och vi planerar inför påsken...

/ Ma 

Skriv inläggstext 


Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ma

Kvinna född 1964. Bor ii Norrtälje och har ett fritidshus på Väddö. Intresserad av inredning, hus och hem samt trädgård. Gillar att resa och äta god mat. Trivs bland folk.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela