Berättelser och tankar

Denna blogg är en fortsättning på den blogg jag hade på Metrobloggen vid namn Berättelser och tankar ur mitt liv. Här är det tänkt att jag skall skriva av mig lite av det som händer runt omkring mig samt en hel del aktuella händelser. Samt åsikter om saker. I de fall som jag inte har angett någon fotograf till bilderna i min blogg, är bilderna mina egna. Min mail: ma1964@live.se

Glossybox

Publicerad 2018-01-16 13:34:49 i Allmänt, Allmänt, Innehåller affilatelänkar, shopping,


Idag dök min Glossybox upp med posten som jag beställde i mellandagarna. Jag hade trott att den kommit bort. Men det var fel. 


Vad den innehöll den då. En handkräm, en ansiktsmask, en kombinerad ansikts och hudkräm, en mascara, en ögonskuggspalett och ett parfymprov.
  Läcker ask måste jag säga. Innehållet var väl ok. Men inget som gör att jag fortsätter prenumerera på boxen.  Har hört att många andra boxar varit bättre. Men innehållet är användningsbart. Leveranstiden var dock väldigt lång tycker jag. Annars var boxen ok. Sugen på en box. 
Du får 25% rabatt med denna länk. Ordinarie pris är 139 kr. 
Länk till Glossybox

/MaLiknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ma

Kvinna född 1964. Bor ii Norrtälje och har ett fritidshus på Väddö. Intresserad av inredning, hus och hem samt trädgård. Gillar att resa och äta god mat. Trivs bland folk.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela