Berättelser och tankar

Denna blogg är en fortsättning på den blogg jag hade på Metrobloggen vid namn Berättelser och tankar ur mitt liv. Här är det tänkt att jag skall skriva av mig lite av det som händer runt omkring mig samt en hel del aktuella händelser. Samt åsikter om saker. I de fall som jag inte har angett någon fotograf till bilderna i min blogg, är bilderna mina egna. Min mail: ma1964@live.se

Det bortglömda valet

Publicerad 2017-08-30 15:58:15 i Allmänt, Allmänt, Regionalt, nyheter, politik,

  Den 17 december är det dags för val till kyrkan. Det är då svenska kyrkans medlemmar ska rösta om vilka som skall företräda dem. 

  Jag fick mitt röstkort till kyrkovalet för några dagar sedan. Men i övrigt har det varit ganska tomt på valinformation. De enda som hittills har stuckit ner sina valsedlar i min brevlåda är ett parti som kallar sig för Kyrkofolket. I övrigt har det varit tomt på sådant. Även om min brevlåda har närmast svämmar över som vanligt.
  Få se om det dimper ned fler valsedlar och mera valpropaganda. Ännu har kyrkovalet inte gjort särskilt stort väsen av sig. Så jag börjar förstå varför det kallas "Det bortglömda valet" för. 

/ Ma

Om

Min profilbild

Ma

Kvinna född 1964. Bor ii Norrtälje och har ett fritidshus på Väddö. Intresserad av inredning, hus och hem samt trädgård. Gillar att resa och äta god mat. Trivs bland folk.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela