Berättelser och tankar

Denna blogg är en fortsättning på den blogg jag hade på Metrobloggen vid namn Berättelser och tankar ur mitt liv. Här är det tänkt att jag skall skriva av mig lite av det som händer runt omkring mig samt en hel del aktuella händelser. Samt åsikter om saker. I de fall som jag inte har angett någon fotograf till bilderna i min blogg, är bilderna mina egna. Min mail: ma1964@live.se

Fyndet av en handgranat

Publicerad 2017-02-27 14:22:28 i Allmänt, Nyheter, invandring,

  Förra året var jag tvungen att besöka Kista. Ett möte jag inte gärna gör om. För vad var det första jag såg när jag slängde en blick på marken. Jo, patronhylsor. Så de där som säger att det bara är skitsnack om dessa problemområden tror jag inte smack på. 

  Att det idag hittades en handgranat i en papperskorg förvånar mig knappast. För det verkar inte hjälpa att polisstationen ligger alldeles intill. Buset verkar gilla att hålla till där och som vit kvinna är man inte uppskattad där. Det var något som jag blev varse om. Tur för mig blev det mitt enda besök där och jag hoppas verkligen att jag inte behöver åka dit igen.
  För där verkar det vara redan vilda western om ser sig lite runt. Så ser man snabbt både det ena och det andra beviset på att bovarna huserar runt ordentligt där. De lämnar tydliga spår efter sig. Så morgonens fynd av en handgranat i en papperskorg gjorde mig knappast särskilt överraskad. Tvärtom förstärkts min syn på Husby och omgivningen där runt som problem områden. 

/Ma

Handgranat i papperskorg

Om

Min profilbild

Ma

Kvinna född 1964. Bor ii Norrtälje och har ett fritidshus på Väddö. Intresserad av inredning, hus och hem samt trädgård. Gillar att resa och äta god mat. Trivs bland folk.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela