Berättelser och tankar

Denna blogg är en fortsättning på den blogg jag hade på Metrobloggen vid namn Berättelser och tankar ur mitt liv. Här är det tänkt att jag skall skriva av mig lite av det som händer runt omkring mig samt en hel del aktuella händelser. Samt åsikter om saker. I de fall som jag inte har angett någon fotograf till bilderna i min blogg, är bilderna mina egna. Min mail: ma1964@live.se

Naturhistoriska Riksmuseet och Cosmonova

Publicerad 2010-05-31 17:31:16 i Nöjen,

                                                  

Den här lördagen har jag tillbringat i Stockholm. Närmare bestämt på Naturhistoriska museet, där jag har gått runt och sett diverse utställningar om djur och natur samt även en som handlade om vårt klimat.  Mycket av detta var mycket intressant och sevärt.
Avslutade dagen med att se filmen Wild Ocean som de visade i 3D dessutom. Vilken var underhållande och handlade om livet i havet. 
 Dagen bjöd på växlande väder. Ibland sken solen och tidvis regnade det ordentligt. Utanför Naturhistoriska Riksmuseet stod syrenerna i full blom. Tjusigt. Skall definitivt försöka att besöka museet igen. Jag fick mer smak...

Om

Min profilbild

Ma

Kvinna född 1964. Bor ii Norrtälje och har ett fritidshus på Väddö. Intresserad av inredning, hus och hem samt trädgård. Gillar att resa och äta god mat. Trivs bland folk.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela