Berättelser och tankar

Denna blogg är en fortsättning på den blogg jag hade på Metrobloggen vid namn Berättelser och tankar ur mitt liv. Här är det tänkt att jag skall skriva av mig lite av det som händer runt omkring mig samt en hel del aktuella händelser. Samt åsikter om saker. I de fall som jag inte har angett någon fotograf till bilderna i min blogg, är bilderna mina egna. Min mail: ma1964@live.se

Soldiers of Odin inte välkomna

Publicerad 2016-10-31 19:33:59 i Spöken och andra oförklarliga ting,

  Egentligen skulle Soldiers of Odin ha skött säkerheten på en Spökrunda i Billebega. Men de vart inte välkomna dit. Soliders of Odin är ett medborgargarde med högerextrema anknytningar och de var tänkta att sköta vakthållningen vid Spökrundan i Billeberga där det väntades cirka 9.000 besökare.
  Men uppmärksamheten kring Soliders of Odin gjorde att de inte blev välkomna vid Spökvandringen. I sex år har en privat arrangör arrangerat spökvandringen. Förrut höll den till i Kågeröd. Nu har det flyttats till en gård i Kågeröd. Men några från Soliders of Odin är inte välkomna nu längre och något snack om att Soliders of Odin ska sköta säkerhetsarrangemanget runt det hela är det inte heller tal om.
  Så nu får vi hoppas att det hela kommer att gå fridfullt till väga eller har gått fridfullt tillväga. Jag har inte riktigt koll på när den spökrunda är. Men den är eller var idagarna nu. Men ännu har jag inte hört något om den så jag antar att det är helgen som kommer...
 
/Ma

Om

Min profilbild

Ma

Kvinna född 1964. Bor ii Norrtälje och har ett fritidshus på Väddö. Intresserad av inredning, hus och hem samt trädgård. Gillar att resa och äta god mat. Trivs bland folk.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela