Berättelser och tankar

Denna blogg är en fortsättning på den blogg jag hade på Metrobloggen vid namn Berättelser och tankar ur mitt liv. Här är det tänkt att jag skall skriva av mig lite av det som händer runt omkring mig samt en hel del aktuella händelser. Samt åsikter om saker. I de fall som jag inte har angett någon fotograf till bilderna i min blogg, är bilderna mina egna. Min mail: ma1964@live.se

Mitt borttappade kreditkort

Publicerad 2017-03-31 14:18:41 i Allmänt,

   Idag var jag med om en förtretlig sak.Först trodde jag att jag hade tappat bort mitt kreditkort. Jag letade i väskan, fickor och vidare. 

  Sen visade sig det att jag hade tappat kortet mellan säterna i framsätet på bilen. Det hade smugit sig in så man bara skymta en liten del utav det. 
 Jag hade haft det när jag tankade bilen och antagligen hade smitit ut ur fickan på jackan när jag satte mig i bilen och körde därifrån. 
 Jag fick syn på kortet då jag skulle ut med bilen från en trång parkering. Känslan av att ha tappat kreditkortet och känslan när jag fann kortet var något som jag kommer minnas. Det var inte mycket pengar på kortet så särskilt orolig för det av den orsaken var jag inte. Men allt besvär det skulle föra med sig är jag glad att jag slapp...

/ Ma

Om

Min profilbild

Ma

Kvinna född 1964. Bor ii Norrtälje och har ett fritidshus på Väddö. Intresserad av inredning, hus och hem samt trädgård. Gillar att resa och äta god mat. Trivs bland folk.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela