Berättelser och tankar

Denna blogg är en fortsättning på den blogg jag hade på Metrobloggen vid namn Berättelser och tankar ur mitt liv. Här är det tänkt att jag skall skriva av mig lite av det som händer runt omkring mig samt en hel del aktuella händelser. Samt åsikter om saker. I de fall som jag inte har angett någon fotograf till bilderna i min blogg, är bilderna mina egna. Min mail: ma1964@live.se

Det ryktas om....

Publicerad 2015-01-30 19:44:12 i Allmänt,

  Det ryktas nu om att även Jan Björklunds dagar som ledare för folkpartiet snart är slut. Igår gav ju Göran Hägglund beskedet om att han slutar som partiledare för KD. Vid valnatten berättade ju Fredrik Reinfeldt att han skulle avgå. Det verkar ha spridit ringar på vattnet. Även partiet som inte säger sig ha så mycket annat att komma med än Stoppa Invandringen har fått ta del av det i och med att deras Jimmy Åkesson har blivit sjukskriven.
  Nu kan de ju knappast sitta tillsammans och försöka hitta på något sätt att hålla ihop oppisitionen. De har väl nog med at hitta sina nya partiledare till sina partier. Den enda som inte verkar ha drabbats av det hela ännu verkar vara Annie Löööf men har en känsla av att det nog inte dröjer så länge innnan även hon tillkännager att hon ska avgå från sitt jobb som Centerpartiledare.
  Så det är nog en rykande åtgång på partiledare på den borgliga sidan. Vad de nu ska ägna framtiden till är svårt att sia om. Men de kanske redan har någon plan som de har gjort om ihop. Nu återstår att se vad de ska bli av dem. Jag är ganska säker på att vi snart får se dem ta sig an något annat. Frågan är bara vad....
 
/Ma

Om

Min profilbild

Ma

Kvinna född 1964. Bor ii Norrtälje och har ett fritidshus på Väddö. Intresserad av inredning, hus och hem samt trädgård. Gillar att resa och äta god mat. Trivs bland folk.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela