Berättelser och tankar

Denna blogg är en fortsättning på den blogg jag hade på Metrobloggen vid namn Berättelser och tankar ur mitt liv. Här är det tänkt att jag skall skriva av mig lite av det som händer runt omkring mig samt en hel del aktuella händelser. Samt åsikter om saker. I de fall som jag inte har angett någon fotograf till bilderna i min blogg, är bilderna mina egna. Min mail: ma1964@live.se

Den nya parkeringen

Publicerad 2015-11-30 19:46:18 i Regionalt,

 
 Som det är kanske är bekant så håller de på med asfalteringsarbeten där jag bor och nu börjar den nya parkeringen att ta form. Där har de ändrat en del. Jag funderade förrut hur det skulle komma att se ut när de var klara, men nu tror jag att jag förstår hur det är tänkt. De har hållit på och flyttat på en del parkeringar och dessutomhar de gjort grundjobbet för den kommande asfalteringen. De har ju varit tvungna att jämna ut marken lite här och var, eftersom det var fullt av skador i den gamla asfaltten.
 
 
  Så här såg det ut i eftermiddags när jag blickade ut på parkeringen. Den var tom och öde så när som på några maskiner som används vid asfalteringen. Det är ju inte förvånasvärt att vi som har haft våra bilar på denna parkering har fått leta upp andra parkeringsplatser under denna tid som asfalteringsarbeterna har pågått.
 
 
 Min bil har jag hittat en plats på innergården att ha den på under detta asfalteringsarbete. Jag kan se att åtskilliga av mina parkeringsgrannar har hittat dit också. För där står vi och trängs allihopa. Var de övriga  har hittat för platser till sina bilar under detta asfalteringsarbete vet jag inte. Men i slutet av veckan lär detta vara klart, om de uppgifter jag har fått är riktiga och då ska vi också ha fått veta var våra bilar ska stå i fortsättningen. Det lär ju inte bli som förrut på denna parkering har jag förstått av den information jag fått..
 
/Ma
 
 
 

Om

Min profilbild

Ma

Kvinna född 1964. Bor ii Norrtälje och har ett fritidshus på Väddö. Intresserad av inredning, hus och hem samt trädgård. Gillar att resa och äta god mat. Trivs bland folk.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela