Berättelser och tankar

Denna blogg är en fortsättning på den blogg jag hade på Metrobloggen vid namn Berättelser och tankar ur mitt liv. Här är det tänkt att jag skall skriva av mig lite av det som händer runt omkring mig samt en hel del aktuella händelser. Samt åsikter om saker. I de fall som jag inte har angett någon fotograf till bilderna i min blogg, är bilderna mina egna. Min mail: ma1964@live.se

Kökets box

Publicerad 2018-01-27 14:21:45 i Allmänt, Allmänt, Mat och dryck, shopping,

Igår dök mina kökets boxar upp. Jag hade tydligen beställt två stycken. Fast jag fick ju dem för mindre än halva priset. Så jag la ju inte priset på en hel box. 


Den första boxen innehöll det som syns på bilden. 


Den andra boxen innehöll samma saker fast teet var utbytt mot en citron och ingefära variant. 
Min åsikt om kökets box denna gång var att det var andvändbara produkter. Speciellt teet eftersom det var nästan slut. 
  Diskmedlet lär komma till användning. Kexchoklad har jag redan ätit upp en av. Brödet är perfekt att ha i sommar vid Mitt Sommartillhåll. Så det var också en bra produkt. 
  Rödbetsjuicen är ju nyttig så den går åt. I häftet som de skickade med hittade jag några läckra efterrätter gjorda på milkshake och det ska jag testa
  Vad jag ska göra av de andra två sakerna vet jag ännu inte. Men jag får fundera ut något...

/Ma
Om

Min profilbild

Ma

Kvinna född 1964. Bor ii Norrtälje och har ett fritidshus på Väddö. Intresserad av inredning, hus och hem samt trädgård. Gillar att resa och äta god mat. Trivs bland folk.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela