Berättelser och tankar

Denna blogg är en fortsättning på den blogg jag hade på Metrobloggen vid namn Berättelser och tankar ur mitt liv. Här är det tänkt att jag skall skriva av mig lite av det som händer runt omkring mig samt en hel del aktuella händelser. Samt åsikter om saker. I de fall som jag inte har angett någon fotograf till bilderna i min blogg, är bilderna mina egna. Min mail: ma1964@live.se

Veckans Fototriss

Publicerad 2013-03-31 17:00:52 i Fototriss,

                     
 
   Nu är det dags för veckans Fototriss. Temat för veckans Fototriss är MIN PÅSK. På detta tema har jag valt tre bilder med några för mig typiska påskattribut. För hur ska fira påsk utan detta? Jag brukar alltid ha litegrann av detta när det är påsk. 
 
 
  Första bilden får bli av något som jag tycker är typisk förrätt till påsken. Dvs sill och ägg samt den obligatoriska påskmusten. En typsik påskförätt.
 
 
 Andra bilden får bli en bild av de tradionella påskäggen. Ägg är ju något som förbrukas mycket till påsk i alla former. 
 
 
Sista bilden får bli en bild av påskriset med sina tradionella påskprydnader och sina karaktäristiska påskfjädrar. För att titta på mera bilder av andra bloggares bilder på temat MIN PÅSK klicka in till FOTOTRISS...
 
/Ma

Om

Min profilbild

Ma

Kvinna född 1964. Bor ii Norrtälje och har ett fritidshus på Väddö. Intresserad av inredning, hus och hem samt trädgård. Gillar att resa och äta god mat. Trivs bland folk.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela