Berättelser och tankar

Denna blogg är en fortsättning på den blogg jag hade på Metrobloggen vid namn Berättelser och tankar ur mitt liv. Här är det tänkt att jag skall skriva av mig lite av det som händer runt omkring mig samt en hel del aktuella händelser. Samt åsikter om saker. I de fall som jag inte har angett någon fotograf till bilderna i min blogg, är bilderna mina egna. Min mail: ma1964@live.se

Paket utanför dörren

Publicerad 2018-02-28 19:24:55 i Allmänt, Allmänt, shopping,

Idag när jag kom stod det ett paket utanför min ytterdörr. Ännu ett av mina fynd hade letat sig hem till mig trots det usla väglaget. 
😁 Riktig duktigt gjort. 


  Detta var vad som fanns i paket. Så nu behöver ni inte undra var det var för något i paket som stod utanför min ytterdörr idag. Detta var innehållet plus en faktura på 116 kr. Mer betalade jag faktiskt inte. 
  Men det var inte det enda paketet som dök upp idag. På meddelandena på mobilen kunde jag läsa att jag hade två paket till att hämta ut. Vad var i dessa paket tänkte jag visa upp imorgon... 

/Ma


.


Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ma

Kvinna född 1964. Bor ii Norrtälje och har ett fritidshus på Väddö. Intresserad av inredning, hus och hem samt trädgård. Gillar att resa och äta god mat. Trivs bland folk.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela