Berättelser och tankar

Denna blogg är en fortsättning på den blogg jag hade på Metrobloggen vid namn Berättelser och tankar ur mitt liv. Här är det tänkt att jag skall skriva av mig lite av det som händer runt omkring mig samt en hel del aktuella händelser. Samt åsikter om saker. I de fall som jag inte har angett någon fotograf till bilderna i min blogg, är bilderna mina egna. Min mail: ma1964@live.se

Loddo

Publicerad 2018-02-13 19:20:54 i Allmänt, Allmänt, Mat och dryck,

 

 Idag var jag och hämtade min Loddobox som låg och väntade på mig. Den dök egentligen upp igår. Men då hade jag ingen möjlighet att hämta ut den. Så det fick bli idag istället. 


  Detta var vad den innehöll. Milkshaken kommer jag att göra pannacotta av. Fick ett enkelt och bra recept förut med just denna Milkshaken som bas. Loka ok men ingen nyhet. Det andra drickat var det däremot. Kakorna har jag smakat förr och de var ok. Nutriletten kommer nog till pass ifall jag inte skulle hinna med att äta lunch någon dag. Smootien ser god och likaså chokladkakan. 
Hänglåset var lite roligt och annorlunda. Kommer nog till användning någonstans. Undrar bara var jag ska ha det. Värt 69 kr som jag betalade? Tror nog att jag kan anse att det var det. Kommer jag att fortsätta att prenumerera på Loddobox? Osäkert... 

/MaLiknande inlägg

Kommentarer

Postat av: Henrik Olsson - Föreläsningar

Publicerad 2018-02-13 20:00:40

Vi får väl se om du fortsätter köpa boxen! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ma

Kvinna född 1964. Bor ii Norrtälje och har ett fritidshus på Väddö. Intresserad av inredning, hus och hem samt trädgård. Gillar att resa och äta god mat. Trivs bland folk.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela