Berättelser och tankar

Denna blogg är en fortsättning på den blogg jag hade på Metrobloggen vid namn Berättelser och tankar ur mitt liv. Här är det tänkt att jag skall skriva av mig lite av det som händer runt omkring mig samt en hel del aktuella händelser. Samt åsikter om saker. I de fall som jag inte har angett någon fotograf till bilderna i min blogg, är bilderna mina egna. Min mail: ma1964@live.se

Glossybox

Publicerad 2018-02-26 19:06:23 i Allmänt, Allmänt, Gratis grejor, Innehåller affilatelänkar, Nyheter, shopping,


  Idag dök min Glossybox upp hos Posten. Så jag passade på att hämta ut den på vägen hem i snöyran. Det var ordentligt snöväder när jag skulle hem idag. Tur att uthämtningsstället låg på vägen hem. Annars hade den nog fått legat kvar och väntat på bättre väder. 


  Vad innehöll den då?  Den box jag fick innehöll ansiktslotion. Ögonbrynsgel . Min gamla var nästan slut så denna kom lägligt. Ett lyxigt läppglans. Färgen gillade jag.  En palett med ögonskuggor. Nu har jag sådana tillräckligt med ögonskugga för ett bra tag framöver.  En eyeliner hade de också stoppat ned. 
  Sen fick jag också något ätbart. En müsli gåva från my müsli. Så nu får jag ta prova en ny sort därifrån. Min sammanfattning av denna box är att jag tycker den var ok. 
/Ma

Länk till Glossybox


Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ma

Kvinna född 1964. Bor ii Norrtälje och har ett fritidshus på Väddö. Intresserad av inredning, hus och hem samt trädgård. Gillar att resa och äta god mat. Trivs bland folk.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela