Berättelser och tankar

Denna blogg är en fortsättning på den blogg jag hade på Metrobloggen vid namn Berättelser och tankar ur mitt liv. Här är det tänkt att jag skall skriva av mig lite av det som händer runt omkring mig samt en hel del aktuella händelser. Samt åsikter om saker. I de fall som jag inte har angett någon fotograf till bilderna i min blogg, är bilderna mina egna. Min mail: ma1964@live.se

TV-sändningarna bryts den 31 oktober

Publicerad 2017-10-24 19:43:19 i Allmänt, Allmänt, Hem och trädgård, Nyheter, Regionalt,

  Den 31 oktober bryts TV-sändningarna i Stockholms området. Åtminstone för alla som glor på tv via antenn. Då görs en mycket omfattande frekvens omläggning och den ska tydligen hålla på från tio på morgonen till klockan 18.00 på kvällen. 

  Så de som hade tänkt se på tv dfår glömma det. Istället får de ställa om sig på att programmera om tv boxen med de nya frekvenserna.
  Jag tror inte att jag kommer att beröras av detta i och med att jag glor på tv via kabel. Men om nu inte TVn skulle fungera på tisdag så vet jag varför och då blir det till att ställa om frekvenserna på min tv också.


/ Ma


Frekvensomläggningen för TV

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ma

Kvinna född 1964. Bor ii Norrtälje och har ett fritidshus på Väddö. Intresserad av inredning, hus och hem samt trädgård. Gillar att resa och äta god mat. Trivs bland folk.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela