Berättelser och tankar

Denna blogg är en fortsättning på den blogg jag hade på Metrobloggen vid namn Berättelser och tankar ur mitt liv. Här är det tänkt att jag skall skriva av mig lite av det som händer runt omkring mig samt en hel del aktuella händelser. Samt åsikter om saker. I de fall som jag inte har angett någon fotograf till bilderna i min blogg, är bilderna mina egna. Min mail: ma1964@live.se

Världsomspännande hackerattack

Publicerad 2017-05-13 18:55:37 i Allmänt, Nyheter,

  Datorer världen över har blivit hackade och utsatta för utpressning. Själv missade jag nästan att detta hade hänt. För på torsdag och fredag befann jag mig på Östersjön. 

  Men jag fick höra talas om denna attack,så började jag fundera på vilka som stod bakom den. Allt med tanke på vilka länder som har drabbats. 
  För även om attacken har drabbats över hela,så är det vissa platser som är mera drabbade än andra. 99 länder är drabbade och värst drabbade verkar Ryssland vara. Vilka som ligger bakom det är ännu okänt. Men tror att snart kommer avslöjas vilka det är. För jag att jag inte det dunkla kan skönja ett mönster som för mina tankar till en viss plats på detta jordklot.

/ Ma


  

Cyberattacken

Liknande inlägg

Kommentarer

Postat av: Gilla

Publicerad 2017-05-13 19:31:13

Det verkar ju kusligt med all denna fientlighet. Att länderna inte kan samsas och ha det bra tillsammans i stället.

Kram/Gilla

Svar: Visst är det kusligt. Man får ju rysningar.
Ma

Postat av: Veiken

Publicerad 2017-05-14 11:25:39

Detta var väl ganska väntat, tyvärr. Ingen visste när! OM jag blir drabbad, så betalar jag inte. Köper en ny dator istället! :)

Svar: Samma här. Min gamla lapptopp är inte värd att betala för och mina filer spar jag i molnet.
Ma

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ma

Kvinna född 1964. Bor ii Norrtälje och har ett fritidshus på Väddö. Intresserad av inredning, hus och hem samt trädgård. Gillar att resa och äta god mat. Trivs bland folk.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela