Berättelser och tankar

Denna blogg är en fortsättning på den blogg jag hade på Metrobloggen vid namn Berättelser och tankar ur mitt liv. Här är det tänkt att jag skall skriva av mig lite av det som händer runt omkring mig samt en hel del aktuella händelser. Samt åsikter om saker. I de fall som jag inte har angett någon fotograf till bilderna i min blogg, är bilderna mina egna. Min mail: ma1964@live.se

Senaste opinionsmätningen - En mardröm för många

Publicerad 2017-05-10 22:13:51 i Allmänt,

  Det är tydligt att SD är på frammarsch. Åtminstone om man får tro den senaste opinionsundersökningen som har kommit. SD är nu näst största partiet.  Det är bara Socialdemokraterna som är större. 

  Som om det inte vore nog med att SD var det största partiet. De får dessutom en mycket stark vågmästarroll. För det precis jämt mellan blocken. 
  Dessutom är det så att både Kristdemokraterna och Miljöpartiet hamnar under riksdagsdebatten. Så detta torde ju varaen riktig mardröm för många. För om detta skulle bli valresultatet, så skulle det nog knappast gå att hålla SD utanför. Mardröm för många...

/ Ma

SD näst största parti

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ma

Kvinna född 1964. Bor ii Norrtälje och har ett fritidshus på Väddö. Intresserad av inredning, hus och hem samt trädgård. Gillar att resa och äta god mat. Trivs bland folk.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela