Berättelser och tankar

Denna blogg är en fortsättning på den blogg jag hade på Metrobloggen vid namn Berättelser och tankar ur mitt liv. Här är det tänkt att jag skall skriva av mig lite av det som händer runt omkring mig samt en hel del aktuella händelser. Samt åsikter om saker. I de fall som jag inte har angett någon fotograf till bilderna i min blogg, är bilderna mina egna. Min mail: ma1964@live.se

Nu kommer högsommarvärmen

Publicerad 2017-05-24 19:32:11 i Hem och trädgård, Regionalt,

  Nu är högsommar värmen på väg hit till Roslagen. Få se nu om det blir så varmt som det utlovas. För då ska jag försöka ta mig en tur till Mitt Sommartillhåll och måla lite på huset där. Det är helt enkelt i behov av lite målarfärg på sina ställen för att se snyggt ut.

  Så det blir det målarväder i helgen så är det jag som leker målare. Förra gången jag var där lekte jag snickare och fixade en ny källardörr. Men det lär jag nog knappast behöva ägna mig åt denna helg.
  Det blir ju så fall perfekt att passa på att leka lite med målarpenseln samtidigt som man bättrar på solbränna. Så ser fram emot en solig helg.

/ Ma


Solig helg väntas

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ma

Kvinna född 1964. Bor ii Norrtälje och har ett fritidshus på Väddö. Intresserad av inredning, hus och hem samt trädgård. Gillar att resa och äta god mat. Trivs bland folk.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela