Berättelser och tankar

Denna blogg är en fortsättning på den blogg jag hade på Metrobloggen vid namn Berättelser och tankar ur mitt liv. Här är det tänkt att jag skall skriva av mig lite av det som händer runt omkring mig samt en hel del aktuella händelser. Samt åsikter om saker. I de fall som jag inte har angett någon fotograf till bilderna i min blogg, är bilderna mina egna. Min mail: ma1964@live.se

Datatrassel

Publicerad 2017-05-08 13:21:46 i Allmänt,

  Igår när jag skulle skicka ett mail från min lilla laptop, så vägrade den helt plötsligt att skriva @. Som de allra flesta vet såblir det ju stört omöjligt att skriva ett mail utan det tecknet.

  Jag fick ägna kvällen och natten till att leka datorreparatör och efter att ha kört ett återställningprogram så verkar det som om datorn nu kan skriva tecknet @ utan problem. Men det tog en hel natt i anspråk. 
  Fast nu tror jag faktiskt att problemet är fixat och jag får hoppas att datorn låter bli att trilskas med mig på ett bra tag..

/ Ma


Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ma

Kvinna född 1964. Bor ii Norrtälje och har ett fritidshus på Väddö. Intresserad av inredning, hus och hem samt trädgård. Gillar att resa och äta god mat. Trivs bland folk.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela