Berättelser och tankar

Denna blogg är en fortsättning på den blogg jag hade på Metrobloggen vid namn Berättelser och tankar ur mitt liv. Här är det tänkt att jag skall skriva av mig lite av det som händer runt omkring mig samt en hel del aktuella händelser. Samt åsikter om saker. I de fall som jag inte har angett någon fotograf till bilderna i min blogg, är bilderna mina egna. Min mail: ma1964@live.se

Årets första humla

Publicerad 2017-05-02 21:51:46 i Allmänt, Hem och trädgård, Natur och friluftsliv, Regionalt,

  Idag hade jag besök av en humla som i sitt sökande efter blommar och nektar hade tagit sig in genom den öppna balkongdörren i vardagsrummet. 

 Jag upptäckte den på vägen till sovrummet då den med sitt brummande läte genomsökte lägenheten på sin blomjakt. Någon annanstans än genom balkongdörren har den inte kunnat kommit in genom och eftersom den var på väg mot sovrummet, så gensköt jag humlan genom att öppna ett fönster där så att den kunde ta flyga ut efter besöket hos mig.
 Det är bara att konstatera att nu är sommaren på gång....

Ma


Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ma

Kvinna född 1964. Bor ii Norrtälje och har ett fritidshus på Väddö. Intresserad av inredning, hus och hem samt trädgård. Gillar att resa och äta god mat. Trivs bland folk.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela