Berättelser och tankar

Denna blogg är en fortsättning på den blogg jag hade på Metrobloggen vid namn Berättelser och tankar ur mitt liv. Här är det tänkt att jag skall skriva av mig lite av det som händer runt omkring mig samt en hel del aktuella händelser. Samt åsikter om saker. I de fall som jag inte har angett någon fotograf till bilderna i min blogg, är bilderna mina egna. Min mail: ma1964@live.se

Är det en pyroman lös

Publicerad 2017-05-18 20:00:00 i Allmänt, Nyheter, Regionalt, nyheter,

  Som om det inte var nog med att en bil och lastbil brann inatt. Så har det nu brunnit igen och ingen vet varför. Denna gång var det en roddbåt som låg uppe på land som började brinna.

  Tycker verkligen att det börjar bli underligt med alla bränder. Denna varning lite av det underligaste laget. En roddbåtar som börjar brinna när den ligger uppe på land. I en roddbåtar har man ju knappast en massa bensin eller annat lättantändligt. 
 Dessutom startade branden i roddbåten inte så långt ifrån Grisslehamn. Närmare bestämt på Ronöholmd gård som ligger norr om Hallstavik och inte så långt ifrån Grisslehamn där nattens bilbrand var. 
  Så jag bara undrar om detta har något samband och i så fall vad. Men det kanske kommer i den lokala tidningsblaskan så man får veta det också...

/Ma

Norrtelje Tidnings artikel

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ma

Kvinna född 1964. Bor ii Norrtälje och har ett fritidshus på Väddö. Intresserad av inredning, hus och hem samt trädgård. Gillar att resa och äta god mat. Trivs bland folk.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela