Berättelser och tankar

Denna blogg är en fortsättning på den blogg jag hade på Metrobloggen vid namn Berättelser och tankar ur mitt liv. Här är det tänkt att jag skall skriva av mig lite av det som händer runt omkring mig samt en hel del aktuella händelser. Samt åsikter om saker. I de fall som jag inte har angett någon fotograf till bilderna i min blogg, är bilderna mina egna. Min mail: ma1964@live.se

Nya kvarter föreslås i Norrtälje

Publicerad 2017-03-28 18:25:53 i Allmänt, Hem och trädgård, Nyheter, Regionalt, nyheter,

  Nu förslås nya kvarter i Norrtälje. Det är Riksbyggen som kommer med förslaget att göra om kvarteren kring busstationen.

  Vid Estunavägen/Stockholmsvägen så ska det bli ett 20- våningshus. Det är tydligt att det är poppis att bygga på höjden. Jag tycker det lite här och var när de snackar byggnationer i Norrtälje vill bygga något som liknar en skyskrapa. Men de har aldrig fått riktigt gehör för det och det tror jag inte heller kommer ske denna gång heller. Skyskrapan brukar bli kapad med ett antal våningar för att passa in i stadsbilden. Det antar jag att den blir även denna gång.
  Tydligt är nog däremot att de kommer att flytta på busstation och göra om där bussarna idag finns. Men visst är det lite spännande att se vad de har tänkt sig. Det tycker åtminstone jag....

/Ma


De kommande kvarteren kring busstationen

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ma

Kvinna född 1964. Bor ii Norrtälje och har ett fritidshus på Väddö. Intresserad av inredning, hus och hem samt trädgård. Gillar att resa och äta god mat. Trivs bland folk.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela