Berättelser och tankar

Denna blogg är en fortsättning på den blogg jag hade på Metrobloggen vid namn Berättelser och tankar ur mitt liv. Här är det tänkt att jag skall skriva av mig lite av det som händer runt omkring mig samt en hel del aktuella händelser. Samt åsikter om saker. I de fall som jag inte har angett någon fotograf till bilderna i min blogg, är bilderna mina egna. Min mail: ma1964@live.se

Flygfoto

Publicerad 2017-03-27 17:22:52 i Allmänt, Natur och friluftsliv, Regionalt, nyheter,

  Nu är det dags för kommunen att göra flygfotografering över Norrtälje kommun. De har redan börjat med att placera ut så kallade flygfoto signaler.

  Det är markeringar på marken som inte får flyttas. Jag såg inte till några sådana när jag var till Mitt Sommartillhåll i helgen. Men jag vet att i min barndom placerades det ut sådana där flygfoto signaler. Vi hade dem till och med på vår tomt. Jag misstänker att det hade att göra med ett byggnadslovsärende.
  Kommunens flygfotografering är denna gång till för att kommunen ska göra nya kartor och en kommande utbyggnad av bredband mm. Det är därför dessa markering nu finns att beskåda lite varstans i kommunen. 
  Så ser man en markering liknade de i länken nedan. Så ska man låta dem vara kvar där de är. De är till för kommunens flygfotografering...

/Ma


Flygfotomarkeringar

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ma

Kvinna född 1964. Bor ii Norrtälje och har ett fritidshus på Väddö. Intresserad av inredning, hus och hem samt trädgård. Gillar att resa och äta god mat. Trivs bland folk.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela