Berättelser och tankar

Denna blogg är en fortsättning på den blogg jag hade på Metrobloggen vid namn Berättelser och tankar ur mitt liv. Här är det tänkt att jag skall skriva av mig lite av det som händer runt omkring mig samt en hel del aktuella händelser. Samt åsikter om saker. I de fall som jag inte har angett någon fotograf till bilderna i min blogg, är bilderna mina egna. Min mail: ma1964@live.se

Olagliga skyltar

Publicerad 2017-06-10 18:14:36 i Allmänt, Hem och trädgård, bilar,

  Just nu rensar Trafikverket bort olagliga skyltar. Det är en hel del sådana som säkert kommer att få försvinna i trakterna kring Mitt Sommartillhåll. T.ex den ovan. 

  Jag tror knappast att markägaren till skylten ovan får ha sin hemma gjorda skylt för övergångsställe för katt kvar.
  Är vederbörande lite smart tar vederbörande ner skylten och sätter upp den då Trafikverket har varit där. För i år är det mening att alla hemmagjorda skyltar ska ryka. 
  Jag berätta att jag klar mig undan detta. Förut var jag haft två skyltar som det stått UTFART på vid Mitt Sommartillhåll. De är nu nedtagna och ersatta med ett antal reflexer som gör att man tydligt ser var utfarten till fastigheten är någonstans. Jag tror inte att Trafikverket kan komma och ta dem. Så de lär nog få sitta.
 Fast jag tror åtskilliga kommer att bli av med sina skyltar i år. För det är mycket gott om dem...

/Ma

 
  

Stopp på hemmagjord skylt

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ma

Kvinna född 1964. Bor ii Norrtälje och har ett fritidshus på Väddö. Intresserad av inredning, hus och hem samt trädgård. Gillar att resa och äta god mat. Trivs bland folk.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela