Berättelser och tankar

Denna blogg är en fortsättning på den blogg jag hade på Metrobloggen vid namn Berättelser och tankar ur mitt liv. Här är det tänkt att jag skall skriva av mig lite av det som händer runt omkring mig samt en hel del aktuella händelser. Samt åsikter om saker. I de fall som jag inte har angett någon fotograf till bilderna i min blogg, är bilderna mina egna. Min mail: ma1964@live.se

Eldningsförbud

Publicerad 2017-07-14 17:07:12 i Allmänt, Allmänt, Hem och trädgård, Natur och friluftsliv,

Nu har Stockholms län fått eldningsförbud. Vi får knappt använda en grill på den egna tomten ens. Jo, om man har ordentligt med släckutrustning där, då får man använda den på tomten.

  Någon annanstans är det tji att använda den. Det är Räddningstjänsten bestämt. Egentligen är det inte heller konstigt att de fattade det beslutet. För det är fruktansvärt torrt i markerna och utanför Haninge så rasar/ har det rasat en skogsbrand. Så Räddningstjänsten har väl infört eldningsförbudet för att slippa åka på ett antal utryckningar som är kopplade till bristfälligt släckta grillar. 
  Så nu är det bara att rätta sig efter förbudet och skippa att ta med sig engångsgrillar på utflykten. För den får man ju vilket fall som helst inte ens tända i så fall...

/ Ma


Eldningsförbud

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ma

Kvinna född 1964. Bor ii Norrtälje och har ett fritidshus på Väddö. Intresserad av inredning, hus och hem samt trädgård. Gillar att resa och äta god mat. Trivs bland folk.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela